8

1.8K 246 10
                                    

Yoongi s-a adâncit mai mult în scaunul moale pe care stătea și s-a învelit, uitându-se pe geam la furtuna de afară. Era foarte abătut. Azi avusese o zi foarte grea: mersese cu Seyeon să facă testul de paternitate. Bruneta i-a confirmat că ea chiar era însărcinată, dar Yoongi nu avea curajul să-i spună asta lui Hanina. 

Yoongi știa foarte bine că Seyeon s-a mai culcat și cu alți bărbați și spera ca acel copil să nu fie a lui. Se culcase doar o dată cu ea, dar atunci fusese beat. Nici măcar nu-și mai amintea ce se întâmplase atunci. Tot ce știa a fost că dimineața următoare s-a trezit lângă Seyeon. 

Și atunci fusese pentru prima oară în viață când regretase ceva așa de tare. Nu fusese în stare să dea ochii cu Hanina timp de trei zile, îi era rușine. Dar după ce se gândise în acele zile, ajunsese la concluzia că iubita lui n-ar avea cum să afle de asta, decât dacă-i spune el sau Seyeon. Și niciunul dintre ei n-ar fi fost așa de proști încât să aducă vorba despre acea noapte. Sau cel puțin așa a crezut Yoongi. 

True Colors → min yoongiWhere stories live. Discover now