Κεφάλαιο 31 - Η απόφαση

743 135 143
                                    

Η Κάλιντα έπεσε με δύναμη πίσω, αφήνοντας το σώμα της να κυλήσει στο λείο πάτωμα. Απομάκρυνε τα μαλλιά της μπροστά από το πρόσωπό της και σηκώθηκε αστραπιαία επάνω. Ο βασιλιάς Σιάρλ, προσπαθούσε να την ελέγξει εδώ και λίγη ώρα, μα δεν τον άφηνε να ξυπνήσει τη συνείδηση της Αλιάνας. Και ας την ένιωθε πιο δυνατή μέσα της. Δεν θα άφηνε κανένα να της στερήσει αυτό που τόσο καιρό κόπιασε να αποκτήσει. Ο βασιλιάς των Θραχάρ στεκόταν απέναντί της λαχανιασμένος. Ήταν αρκετά καλός και επιδέξιος πολεμιστής. Είχε ακούσει διάφορα για τον λαό τους, για τις ικανότητές τους, μα δεν ήξερε ότι είχαν στην κατοχή τους εκείνο. Έτσι εξηγούνταν η ιδιότητά του.

Ετοιμάστηκε να αντεπιτεθεί, μιας και δεν είχε την πολυτέλεια να τον ξεκάνει. Μετά θα έπρεπε να αντιμετωπίσει υπερβολικά μεγάλο αριθμό εχθρών. Αν και έπρεπε να παραδεχτεί πως της άρεσε αυτή η κόντρα με τον βασιλιά. Ήταν ο πρώτος που κατάφερνε να έρθει ίσα με εκείνη στη δύναμη και την αντοχή. Χαμογέλασε και σήκωσε το βλέμμα της στον βασιλιά. Τα φωτεινά ενδύματά του είχαν φύγει από την αυστηρή τους ευθεία και η πουκαμίσα που κολλούσε επάνω του, άφηνε λίγα στην φαντασία. Τα μάτια της γυάλισαν.  Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο, έτρεξε καταπάνω του και εκείνος τη μιμήθηκε. Θα του έδινε ένα μάθημα, να μην τα βάζει με εκείνη.
Μα ο Σιάρλ ήταν γρήγορος. Έφερε το κυρτό του στιλέτο στο δεξί του χέρι και έσκισε τον αέρα, κατευθυνόμενο προς το κεφάλι της. Η Κάλιντα έσκυψε και εκεί την περίμενε η αιφνίδια επίθεσή του. Με το αριστερό του χέρι γράπωσε το κεφάλι της και το έκλεισε μέσα στο μπράτσο του, ενώ την έριξε με φόρα πάνω στο λυγισμένο του γόνατο. Εκείνη, άφησε μια πνιχτή ανάσα που αντικαταστάθηκε με ένα δυνατό βήχα. Ο βασιλιάς των Θραχάρ, ακούμπησε τα δάχτυλά του πάνω στους κροτάφους της και την έστειλε μακριά, ξυπνώντας την Αλιάνα.

Συνέχισα να βήχω και κρατήθηκα από το μπράτσο του βασιλιά. "Αααα..." κατάφερα να ψελλίσω. "Θα μπορούσες..........να είσαι λιγότερο.........βίαιος."

Ο Σιάρλ γέλασε και με βοήθησε να σταθώ, κρατώντας με ακόμη σφιχτά. "Ναι, αλλά η Κάλιντα αποδείχθηκε ιδιαίτερα πανούργα και δυνατή. Μα είσαι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς έστω και λίγο να την ελέγχεις. Αν συνεχίσουμε την εξάσκηση, σε λίγες εβδομάδες δεν θα έχει πλέον το πάνω χέρι. Και εσύ θα είσαι πιο δυνατή. Δεν θα πάρει το σώμα σου Αλιάνα." είπε ανάμεσα στις βαθιές του ανάσες. Έπειτα με άφησε για λίγο να ηρεμήσω και στήριξα τα χέρια μου στα γόνατά μου, προσπαθώντας να συνηθίσω τον πόνο στην κοιλιά μου. Τον είδα να βγάζει ένα μπουκαλάκι με το λαμπερό υγρό και να το πίνει μονορούφι.

H ΝεκροφιλημένηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα