Capitolul 1

834 68 12
                                    

Fulgii cădeau din cer formând pe aleea din faţa florăriei un covor pufos de nea. Mackensie privea pe fereastră şi zâmbea. Iubea iarna. Îi plăceau plimbările când ninsoarea începea, dar nu avea timp să le facă. Singura plimbare pe care o făcea era de la apartamentul ei, la florărie. În week-end se bucura de o mică ieşire până la super-market şi la mall, când era cazul.

Împachetând un buchet mare de trandafiri, şi cum privirea ei era pe fereastră se înţepă zdravăn într-un spin. Sângele îi curse pe deget şi se aplecă pentru a lua un serveţel.

- Sunteţi bine? Nici nu observase că avea un client.

- Mm..da, sunt bine. Un mic accident. Când ridică capul, ochii ei căprui îi întâlniră pe cei ai băiatului care se afla în faţa ei. I se părea cunoscut, şi își aminti că este băiatul cu ochii de smarald care caută zambile săptămână trecută.

- Lasă-mă să te ajut. Îi luă micuţa bucăţică de bandaj pe care o luase din cutia medicală şi îi luă mâna în a lui. Îi curăţă rana iar apoi o bandajă. În tot acest timp o ţinu de mâna, Mac simțind câţiva fluturaşi în stomac.

- Mulţumesc! Spuse timidă și puse buchetul de trandafiri într-o plasă pentru a-l trimite doamnei Browns. Doriţi ceva? Îl întrebă şi acesta se uită în jur.

-Altădată, fii mai atentă. Un mic zâmbet îi apăru în colţul gurii şi nu putu să nu observe ce dantură perfectă avea.Un trandafir...roşu.

Când Mac îi înmâna trandafirul, mâinile lor se atinseră, iar ea simţi din nou acei fluturaşi din stomacul ei.
Acesta părăsi florăria, Mac privindu-l până când el nu mai era în raza ei vizuală. Nu ştia de ce se simţea aşa, nu mai simţise fluturaşi în stomac din liceu, pe când era îndragostită de Collin Adams, băiatul rău al liceului, foarte atrăgător datorită gropiţelor din obraji şi părului blond.

Când ora de închidere se apropie, Mac îşi scoase cheile şi inchise micul ei magazin cu flori. Ninsoarea încă nu se oprise, ceea ce pe ea o bucura. Îşi îndesă mai bine căciula pe cap şi îşi fixă fularul.

Simţi o lovitură în braţ şi se întoarse să vadă ce se întâmplase. Observă un cuplu fericit care se bătea cu zăpadă şi probabil o loviseră din greşeală. Se scutură de zăpadă şi zâmbi văzându-i pe cei doi îndrăgostiţi atât de fericiţi.
Când cei doi ajunseră la lumina salbă a felinarului, îl observă pe băiatul înalt şi creţ, care o ajutase să se bandajeze. Zâmbetul îi dispăru gândindu-se că era împreună cu cineva. În dreapta lui se afla o brunetă frumoasă, înaltă ca el, şi foarte slabă. Purta un palton lung şi cizme până la genunchi, maro. Văzu că aceştia se apropie de ea şi mări pasul.

- Hei! Tu cu florile. Când auzi cum o strigase, începu să zâmbească. Se intoarse şi îi salută prieteneşte.

- Ne pare rău că te-am lovit cu bulgărele. Spune bruneta şi îşi pune mânuşile în buzunarul paltonului.

- E ok. Mac se întoarce pentru a pleca, dar vocea lui o face să stea pe loc.

- Carter, iar ea este Laurel. El întinde mâna iar Mac o cuprinde şi o strânge uşor. Ce-ţi mai face rana? Întreabă Carter, iar Laurel se uită mirată la el.

- Este bine. În câteva zile o să treacă. Bruneta se uită serioasă la Mac şi apoi îşi întoarce privirea întrebătoare spre Carter.

- De la ea îţi cumpăr flori în fiecare zi, are o florărie şi pot spune că are nişte flori minunate.

După câteva minute în care Carter îi dădea explicaţii iubitei lui, Mac se întoarse și plecă încet de lângă ei.
Ajunsă în apartament îşi scoase ghetele şi se aruncă în pat. Gândul îi fugi imediat la Carter şi la ochii aceia verzi. Îl cunoştea doar de câteva zile, dar când îl privea, simţea că îl cunoaşte de o viaţă.

FlorăreasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum