Capitolul 13

380 27 8
                                    

Se lăsă în fotoliul ei moale şi îşi scoase pantofii pe care îi considera nişte capcane pentru şoricei.
Hope o anunţă printr-un mesaj că avea aprobarea pentru deschiderea unei florării în Los Angeles. Veştile bune nu se mai terminau pe ziua de azi, se gândi. Nu putea să se bucure pe deplin deoarece era atât de obosită încât adormi în momentul în care se puse în pat. Adormi cu gândul la Carter. Oare destinul îi voia împreună?

Soarele abia se mai vedea printre norii cenuşi care anunţau venirea toamnei.
Când ceasul sună, Mac era deja în picioare făcându-şi cafeaua. Mai făcu una și pentru Hope, deoarece ştia că o să vină pentru a-i aduce dosarele. Îşi puse pe ea un pulover vechi, roz şi o pereche de blugi, pentru a nu fii în pijamale.

Când prietena ei ajunse, o pofti în apartament şi îi întinse cana cu cafea.

— Chiar aveam nevoie de o cafea făcută de tine. Mulţumesc! Se citea pe faţa ei că era obosită, aşa că nu o reţinu mult. Şi cine e noul asociat?

—Carter.. spuse Mac repede, iar Hope făcu ochii mari, aproape căzându-i cafeaua din mână. Ştiu, nici mie nu îmi vine să cred, dar am acceptat propunerea deoarece firma lui era pe punctul de a da faliment şi mă simţeam într-un fel vinovată dacă nu acceptam.

—Eşti sigură că faci asta strict pentru afaceri sau ceva din tine spune că încă îl placi pe Carter? Mackensie, ai grijă la alegerile pe care le faci. Nu vreau să suferi. Îi luă mâna în a ei şi îi mulţumi. Ştia că se putea baza întodeauna pe ea, era o prietenă minunată.

—Doar pentru afaceri. Îi zâmbi Mac brunetei şi luă dosarele pentru a le studia.

După câteva ore petrecute cu prietena ei, Mac primi un mesaj de la asistenta lui Carter. Trebuia să vină la birou pentru a semna actele prin care florăria ei putea să se asocieze cu firma. Poate acesta era începutul unei afaceri incredibile, se gândi când îşi îmbracă rochia. Trebuia să fie elegantă. Acum era o femeie de afaceri, nu mai era o simplă florăreasă. Începu să râdă de cuvintele pe care le spusese, de parcă viaţa ei de până acum nu era una bună.

Bătu uşor la uşă şi când auzi un "Intră", păşi uşor în imensul birou. Abia îl văzu pe Carter după muntele de hârtii ce îi acopereau faţa. Câteva fire rebele din părul lui creţ se zăreau, iar aceasta începu să zâmbească.

—Am ceva pe faţă? Spune Carter după ce o văzu zâmbind.

—Îhm... Nu, scuze. Am venit să semnăm actele. Îi făcu loc să se aşeze, iar aceasta se aşeză printre hârtii.

—Scuze pentru dezordinea aceasta. Căutăm un act de la un eveniment important şi nu pot să îl găsesc.

—Pot să te ajut? Mac îl întrebă, iar acesta dădu din cap aprobator. Aceasta se ridică şi începu să caute. Când mâinile lor se întâlniră, un fior îi trecu print tot corpul. Îşi ridicară amandoi privirea şi obrajii lui Mac luară foc. Carter zâmbi amintindu-şi de celelalte momente în care ea roşise, mai ales când îi spunea cuvinte frumoase.
Mâna lui era încă peste a ei. Ea închise ochii şi îşi trase mâna arătându-i dosarul pe care îl căuta.

—Mackensie...eşti cu cineva? Carter se uită la inelul ei şi ea îşi lăsă privirea în jos jucându-se cu el.

—Da. Răspunse imediat fără să se gândească la altceva. Trebuia să încerce să se îndepărteze de el cu orice preţ. Tot ce o ţinea lângă el erau afacerile, se gândi ea.

Carter îşi lăsă privirea în jos şi luă dosarul din mâna ei. Îi mulţumi şi îi întinse dosarul pentru a semna. Se simţea trist şi încercă să nu o mai reţină deoarece  putea să expodeze în orice moment.
Când ea părăsi biroul, el îşi lăsă capul pe birou şi dădu cu pumnul în el. Poate ea acum avea un soţ care o iubea, un copil, o familie. Câteva lacrimi îi picară pe obraji, dar le şterse.
Îşi luă o sticlă de băutură şi un pahar şi începu să îşi înece amarul în alcool. Tot ce putea să facă acum era să o uite pe Mackensie, să încerce să o scoată din viaţa lui. Dar oare va reuşi?

Acelaşi gând îl avea şi Mac. Va reuşi să îl scoată pe Carter din viaţa ei?

--
Da.. Deci îmi cer super scuze că nu am mai postat, dar nu am timp deloc.. Sper să mă înţelegeţi.
Probabil pentru cititori este ceva gen : Wow, a mai postat un capitol după 1-2 luni. 😂
Ce părere aveţi despre capitol? Sper că vă place şi ştiu că e scurt, dar aşa a fost să fie. 😂

FlorăreasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum