Κεφαλαιο 28

1.6K 194 0
                                    

Ξύπνησα για ακόμη μια φορά ιδρωμένη από έναν τρομακτικό εφιάλτη. Το να βλέπεις το πατέρα σου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια σου, δεν είναι και ότι καλύτερο. Το ξέρω ότι θα έπρεπε να το ξεπεράσω μέχρι τώρα ή τέλος πάντων να το συνηθίσω τουλάχιστον, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο. Αναπηδώ από τον φόβο μου, όταν δύο χέρια τυλίγονται γύρω μου και θέλω να τσιρίξω δυνατά.

"Ηρέμησε μωρό μου, εγώ είμαι" ψιθυρίζει ο Χάρρυ στο αυτί μου και μπορώ να ξεχωρίσω την μυρωδιά της βότκας στην ανάσα του. Πως γίνεται κάθε φορά να μπαίνει στο δωμάτιο μου, χωρίς να το καταλαβαίνω;

"Χάρρυ έχεις πιει, για αυτό πάνε στο σπίτι σου και κοιμήσου" λέω και σπρώχνω τα χέρια του από πάνω μου. Νιώθω λες και μαλώνω κανένα μικρό παιδί, αλλά έτσι συμπεριφέρεται ο Χάρρυ όταν μεθάει.

"Μα εγώ θέλω να κοιμηθώ μαζί σου" γκρινιάζει και στριφογυρίζω τα μάτια μου, ενώ πάλι με αγκαλιάζει.

"Δεν θέλω να βλέπεις εφιάλτες" το πρόσωπο του έχει ένα λυπημένο ύφος και θα ορκιζόμουν ότι αν δεν ήταν μεθυσμένος, θα πίστευα ότι όντως λυπάται για μένα. Η απόσταση μεταξύ μας όλο και μειώνεται, που σχεδόν τα χείλη μας ακουμπούν. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι όλο μου το σώμα ζητάει αυτή την επαφή μαζί του. Θέλω να νιώσω ζωντανή ξανά. Τα μάτια μου κλείνουν ασυναίσθητα, μόλις τα χείλη αγγίζουν απαλά τα δικά μου. Θεέ μου δεν νομίζω ότι μπορώ να αντέξω άλλο. Είμαι σίγουρη ότι με κρατάει σε αναμονή επίτηδες. Απλά φίλα με!

Και σαν να διάβασε τις σκέψεις μου, τα χείλη μας ενώθηκαν και ταίριαζαν ακριβώς μεταξύ τους, σαν να πλάθηκαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Νόμιζα ότι βρισκόμουν στον Παράδεισο και στην Κόλαση την ίδια στιγμή. Άνοιξα ελαφρά το στόμα μου για να δώσω πρόσβαση στην γλώσσα του και αμέσως την έμπλεξε με την δικιά μου. Κάθε λεπτό που περνούσε το φιλί γινόταν όλο και πιο έντονο και για αυτό έστρεψα το κεφάλι μου στο πλάι, για να μην βρούνε οι μύτες μας.

Απομακρύνθηκε από το φιλί μας, αφήνοντας με χωρίς ανάσα και πριν προλάβω να παραπονεθώ για την έλλειψη επαφής, τα χείλη του άγγιξαν το καυτό δέρμα του λαιμού μου. Άρχισε να πιπιλάει το ευαίσθητο σημείο μου και ένα βογκητό βγήκε από το στόμα μου, κάτι που του άρεσε, αφού τον ένιωσα να χαμογελάει πάνω στο δέρμα μου. Θεέ μου αυτός ο άνθρωπος φιλάει τόσο ωραία, που απλά τον θέλω όλο και περισσότερο. Με ξαπλώνει πίσω στο κρεβάτι, ενώ συνεχίζει να δίνει φιλιά στο εκτεθειμένο δέρμα του λαιμού μου.

"Λία σ' αγαπώ" ψιθυρίζει στο αυτί μου και το ξέρω ότι ποτέ δεν θα χορτάσω να ακούω αυτές τις λέξεις.

"Είσαι μεθυσμένος" το είπα περισσότερο στον εαυτό μου, για να μην είμαι τόσο ευκολόπιστη στα λόγια του.

"Είμαι μεθυσμένος, αλλά σε αγαπώ. Και αύριο που θα είμαι νηφάλιος πάλι θα σε αγαπάω" άφησε ένα απαλό φιλί στον λαιμό μου, στέλνοντας ένα ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Δεν ξέρω τι με επηρεάζει πιο πολύ, τα γλυκά του λόγια ή οι τρυφερές του κινήσεις.

"Και εγώ σε αγαπώ" λέω ειλικρινά. Νιώθω τόσο υπέροχα που επιτέλους το είπα και μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Ακούω ένα μικρό ροχαλητό από το στόμα του Χάρρυ και βλέπω το πρόσωπο μου να είναι ακουμπισμένο στο στέρνο μου, με κλειστά τα μάτια του. Ακόμα και όταν κοιμάται είναι τόσο ελκυστικός και είμαι σίγουρη ότι μοιάζει με άγγελο. Στριφογυρίζω τα μάτια μου για το πόσο γρήγορα τον πήρε ο ύπνος και το μόνο που θέλω είναι να άκουσε το "σ' αγαπώ"  που του είπα.

Forever H.S Where stories live. Discover now