Chapter 2 -False identity & fear.

33.2K 1.3K 174
                                    

Capitolul 2-"Falsă identitate & frică."

______________________________

Într-un mod ciudat trag tivul rochei mele de culoarea roşu închis, m-am urcat într-un taxi dându-i şoferului nişte hârtii. Îmi ţineam strâns cafeaua stând în faţa unei clărdiri foarte mari. Era un zgârie nori, în mijlocul Manhattanului Styles Enterprises era tencuit scris-ul într-un mod elegant.

Timid intru înăuntru. Purtam o rochie roşu închis semnată Valentino şi Loubotins negre. Eu şi Jace am căutat în dulapul stocului pentru o ţinută perfectă. Rochia era din sezonul trecut, dar nu putea fi ratată, mărimea pantofilor erau 39, niciodată nu am mai purtat aşa număr. Le voi returna îndată ce sunt gata.

Tot ceea ce purtam era mai mult decât îmi puteam permitea.Mă simţeam minunat.Am apropiat recepţionera,o tânără blondă frumoasă tasta la calculatorul ei

"Vă pot ajuta? "Spune ea neuitându-se la mine.

"Da, sunt aici să îl văd pe Dl. Styles"

Un rânjet îi scapă "Aveţi programare?"

"Ei bine, nu eu vreau do-"

"Atunci îl veţi putea vedea pe Dl. Styles în-" Se uită pe ecran muşcându-şi buza de concentrare. "7 luni"

"Serios?" Gem "Uite, asta e foarte important"

"Sigur că este" Râde "Dacă nu aplicaţi ca şi recepţionistă, dar mă îndoiesc clar de asta" Pufnește uitându-se la mine. "Sau dacă nu sunteţi o multi-milionară care vrea să facă vreo afacere, atunci nu este pur şi simplu vreo modalitate de a-l vedea pe Dl. Styles azi."

"Mulţumesc frumos pentru ajutor" Spun scarcastic întrocându-mă pe călcâi oprindu-mă la ieşire. Mă aşez pe bordură câutând un taxi şi să îl sun pe Jace. El răspunde după prima dată când sună.

"Jace, el nu e disponibil decât peste 7 luni, nu voi putea niciodată să vorbesc cu el." Mă plâng imediat "Numai dacă sunt o fată sexy care aplică pentru un loc de muncă sau o nenorocită de milionară."

El chicoteşte în telefon "Şi te dai bătută aşa uşor?"

"Ei bine,şi ce ar trebui să fac?"

"Evident, te duci acolo, şi te prefaci că eşti un milionar oarecare sau o fată sexy care aplică pentru job. Cere să îl vezi. Vreau să îi văd faţa Victoriei atunci când faci rost de interviu"

"Serios? Să mă duc acolo şi să mint până când îl văd? Nici gând. Aş fi prinsă într-o clipă" Bombăn.

"Fă-o. Nu fi aşa un copil. Du-te fă-l pe Dl. Styles să accepte. Falsifică încrederea, știu că acea rochie Valentino îţi dă o încredere falsă. Mi-ar place să mai stăm de vorbă dar am o întâlnire şi tu ai un interviu." Comandă el .Oftând închid telefonul și mă întorc în clădire. Mă strecor pe lângă recepționistă și merg către lift. Sunt peste 30 de etaje.

Încruntată aleg ultimul etaj pentru că îmi asum că este cel unde este cel mai important birou. Urc cu liftul, oameni intrând și ieșind, fiecare fiind o blondă atractivă.

Ușor ies din lift când se oprește la cel mai înalt etaj,am fost întâmpinată de alt birou din nou de altă fată frumoasă. Am mers și am încercat să par încrezătoare iar ea îmi dă o privire.

"Vă pot ajuta?" Întreabă cu o sprânceană ridicată.

"Da. Am o întâlnire cu Dl. Styles."Spun imediat.

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum