Chapter 16-Quiet dinner & unexpected ink

28.1K 1K 88
                                    

Capitolul 16-Cină silenţioasă & cerneală neaşteptată.

____________________________________________________

"Jace am nevoie de ceva care spune 'Sunt sexy ca dracu şi nici nu încerc' fără să spună 'Sunt super sexy şi, ştiu că sânii mei arată minunat'"Oftez lovind uşor muntele de haine din dulapul meu

Geme şi se întoarce pe spate uitându-se la tavan. Era deja în pijamale şi lenevea în patul meu, aparent, neîngrijorat de cina mea cu Harry. Pe de altă parte,  pot muri în orice moment.

"Jace" Ţip.

"Ce?" Murmură, mutând privirea spre mine "Ce zici de sunt sexy ca dracu şi nu trebuie să încerci, pune ce vrei pe tine, Harry Styles nu decide ce porți"

Mă întorc cu gândul la seara din club când m-a făcut să mă schimb și mă întoc înapoi la dulap "Ai dreptate, nu decide el"

"Știu"

"Ce spui de asta?" Scot perechea mea preferată de blugi şi o bluză în dungi "Cu ghetele negre pe care le am? Și un lănțişor auriu?"

"Perfect.Acum pregătește-ți curul sexy și îți voi da o discuție  de încurajare."

Râd şi îmi dau jos ţinuta mânjită de iaurt,băgând-o în coșul de rufe înainte să îmi pun pantalonii stil boyfriend* care îmi vin perfect. Mă împiedic ușor când le pun,primind un rânjet mare de la Jace.

Mă așez în faţa oglinzii mele mari şi încep să mă dau cu rimel înainte de fondul de ten "Jace, mi-ai văzut blush-ul?"

"Sub genunchiul tău drept"

Mormăi o mulţumire şi mă dau cu blush pe pomeţi,aplicând la final puţin gloss.Ridicându-mă mă răsucesc la comanda lui Jace,iar el scurută din cap aprobator,îşi freacă degetele de bărbie gândindu-se.

"Unde e lănţişorul?"

 "Oh. Da" Mă bâlbâi luându-l din şifonier şi punându-mi-l "Mai bine?"

"Încă lipseşte ceva. Stiu!" Ţipă sărind din pat. Se "caţără"  peste dezordinea  din camera mea  ca să iasă. Ridică în semn de triumf un  clutch auriu şi negru şi o pălărie neagră "Ha!"

Râd şi îmi pun pălăria,iar el ţine clutch-ul lipindu-l de şoldurile mele  într-o poziţie  "Mai bine?"

"Încă un lucru"

Stau cuminte iar el mă dă pe buze cu un ruj de o nuanţă închisă. Face un pas înapoi să mă pune să fac o piruetă,de data asta dându-mi  aprobarea finală  bătând palma. Chicotind, lăsăm dezordinea şi mergem în bucătărie.

"Am nevoie de un shot" Deschid sertarul  cu lichior, ignorând dezaprobările lui Jace şi sorb din votca puternică  "Asta e dezgustător" Mă strâmb. El scutură capul jucăuş şi ia sticla de la mine, luând o gură.Stăm unul lângă altul la un colţ şi dăm de la unul la celălat mânerul.

"Norah, nu vreau să ţi-o pui cu el" Stabileşte,din senin serios. Ochii săi albaştrii sclipitori îi caută pe ai mei strângându-mi umerii "Okay?"

"Nu o voi face" Promit.

Soneria de la uşă se aude ,îmi sărută fiecare dintre obraji şoptindu-mi succes şi pleacă să se închidă singur în camera sa pentru restul serii, probabil trimiţând mesaje unuia dintre multiplii săi iubiţi. Iau o gură de aer şi deschid uşa.

"Bună James"Spun ieșind şi închizând uşa după mine.

"Miss Wilson" Mă întâmpină.

 "Te rog, e Norah"

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum