Chapter 53-Hamptons home & mumbling mess

22K 860 130
                                    

Suit and Tie//Chapter 52//Hamptons home & mumbling mess

Chiar nu plănuiam să dorm pe întregul drum spre Hamptons.În special după ce Harry și-a scos Audi-ul R8,cel pe care nu l-am mai văzut conducându-l de ani.Dar,cumva,am reușit în schimb să adrom pe tors-ul ușor al motorului și muzica calm a lui Harry mergând pe stereo decât să mă uit la el tot timpul.

Era doar când roțile crămțăneau pe pavaj,atunci m-am trezit,scomnoroasă frecându-mă la ochi și încercând să îmi adun lucrurile.Drumul trece printre niște pomi pitici,în spatele cărora pot vedea piatra ieșit și înălțându-se iar hornul ieșind înafară.

”Nu mai ai voie să descri lucruri” Am spus iar noi ne întoarcem la un colț .Casa din piară arată în fața noastră,ieșind în fața unei peluze ferde și mini grădini.Într-o parte garajul ținea un rând de mașini strălucitoare ”O casă pentru vară” L-am luat peste picior ”Acesta este un castel”.

Harry fredonează în răspuns,parcând cu grijă Audi-ul în spatele unui Mustang alb vechi. ”Aș numi-o,casă de vacanță”

”Palat?”

”Un loc de evadare” Replică,deschizând ușa mașinii.M-am încruntat iar el închide ușa sa,ridicându-și ochelarii de soare de pe nas,cu casa înălțându-se în spatele său,arătând ca un model Calvin Klein.El deschide ușa și îmi oferă o mână ”O reședință alternativă,poate”

”Eu,” Am anunțat și m-am ridicat la înălțimea sa ”Te-aș urâ absolut dacă nu aș fi așa îndrăgită”

Harry rânjește,bucle fine picându-i pe față ”Dragă” Mormăie ”atât de scumpă azi”

El îmi oferă o mână,efectiv oprindu-mă din a-i răspunde bâlbâit,el mă conduce pe lângă partea pietrută.Pe cealaltă parte,grădini magnifice decoarate cu gazpn (cumva verde în ciuda faptului că era înghțet afară) în timp ce o fântână arteziană mergea ușor în fața noastră.

În ciuda mărimii sale,casa actualmente părea mai primitoare decât apartamentul său modern.Am simțit mai multă ușurință când el bagă cheia în locul său și deschie ușa grea.

Pereți erau vopsiți într-o culoare naturală și soarele treceea din tavan în podea prin geam,dând luciu vaselor cu flori proasepete.

Harry măreste strânsoarea sa pe mine și mă conduce prin întregul drum,care duce către într-o schema care și scumpă,decorată cu culori calde și mai multe flori care umpleau mirosul cu aromă de vanilie,miros primitor ”Asta este okay?”

M-am uitat la el ”Harry,asta este uimitor.Serios”

”Bine” Replică,inspectând camera prin împrejurimi pentru un defect microscopic care eram destul de sigură că nu exsită.Actualmente devin convinsă că nu există defecte când vine vorba despre Harry Styles.Exceptând întreaga ieșire cu angajarea.

Dar asta nu mai era o potențială problemă având în vedere că el știa  ce fel de  ”ștampilă” port.

”Cât de des vii aici?” Am întrebat din senin.

El își bagă mâinile în buzunare cu un ridicat din umeri. ” Nu atât de des pe cât aș spera.Prea ocupat.Când Gemma și mama vin,deși,de obicei noi stăm aici.Ele preferă asta pe lângă oraș”

Am rânjit la el ”Da?Cât de des vin ele?”

”O dată sau de două ori pe an” Spune.El gesticulează spre marea scară ridicându-se pe unul dintre pereți. ”Te poți uita prin împrejurimi.Trebuie să dau niște telefoane apoi putem face prânzul”

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum