Chaper 26-White weddings & fancy dancing

27.5K 948 88
                                    

Capitolul 26-Nunţi albe şi dans extravagant.

_____________________________________

Era imposibil  să fiu într-o stare de spirit proastă la ziua nunţii. Asta era ce mi-am imaginat ,cel puţin, când chiar Harry se trezeşte cu un zâmbet băieţesc  întins pe faţa. Erau emoţii prin toată casa iar Anne şi Gemma alergau prin împrejurimi încercând să aranjeze detaliile de ultim minut sortate şi de asemenea să îşi facă părul la timp.

După un mic dejun rapid cu ceartă şi un duş, decid ca ar trebui să mă pregătesc cu celelalte femei,cât timp Harry iese cu Robin puţin. Pe la prânz ne grăbeam să ieşim ,rochiile pe care plănuiam să le purtăm sunt peste umăr, în genţi negre.

"Norah" Strigă Harry iar  eu ies din casă. Mă întorc să îl găsesc cu sprâncenele brăzdate şi mânile băgate în buzunarele pantalonilor negri skinny. La naiba cu acei pantaloni skinny care îi fac picioarele să arate aşa bine. El îmi face semn uşor să mă apropii și dându-mi ochii peste cap o îndeplinesc

 "Da? Nu vreau să le fac să aştepte" Spun ascuţit şi merg. Încercam să fiu să fiu supărată la ce a spus seara trecută.

El mijeşte ochii la mine şi se prijine de uşă "Poartă părul sus. Cum îmi place"

" Asta era ceea ce aveai nevoie să spui?" Mormăi, privirea căzându-mi în pământ. Mânile mele erau înodate la spate şi ca să evit să mă mai uit la el mă întorc pe călcâie.

"Da .Şi era să te sărut, dacă tu mai degrabă nu ai vrea"

Gem și mă întorc la el, ca să îl găsesc uitându-se la mine cu sprâncenele ridicate și o privire aroganța pe față  .Murmurând un uşor 'du-te dracu' îmi ridic buzele în aşteptare. El îmi dă un sărut scurt şi buzele sale aveau gust de ceai de mentă din care tocmai a sorbit  şi asta era de ajuns să mă facă să mă topesc în sărut.

El se îndepărtează încovăindu-şi un deget sub bărbia mea să ne ţină ochii blocaţi .Probabil îmi simte  inima bătând de la simpla atingere şi faptul că obrajii mei erau brăzaţi de un roşu aprins care nu ajuta la partea de jenă. "Ne vedem curând, Norah. Strânge-ţi părul sus"

Scot limba la el şi alerg, făcându-i cu mâna peste umăr. El îmi dă un zâmbet obraznic şi închide uşa iar eu intru în maşină  cu familia sa şi atunci plecat de lângă mine pentru prima dată în 24 de ore nu m-am putut abţine dar îmi lipsea, deja.

Noi facem o oprire rapidă la Starbucks, luăm latte-uri* şi apoi continuăm către nuntă. Se ţinea într-o biserică tradiţională, unde ei merg regulat .Locul de întâlnire era simplu şi primitor, dar în acelaşi timp extrem de frumos.Era exact aproape ce îmi imaginam că ar alege Anne.

Acolo, în spate era o cameră pentru îmbrăcat unde am fost repede escortate. Un bărbat înarmat cu o mulţime de produse de păr stătea picior peste picior şi cu expresie curioasă, în timp ce o femeie  care ţinea multiple pensule pentru machiaj.

"Ah, aici erai" Ea zâmbeşte iar noi intrăm. "Anne noi vom merge înainte şi vom începe să te aranjăm. Voi fetelor puteţi aştepta pentru rândul vostru sau daţi-o înainte să vă aranjaţi părul înainte ca domnişoarele de onoare să fie aici"

Patru ore mai târziu, noi toate împingeam şi înţepam perfecţiunea .Ne-am omorât timpul cu gustările evitând ouăle şi vorbind la nesfărşit despre fiecare mic detaliu din viaţa noastră. Cel mai mult am vorbit cu familia sa ,am invăţat mai multe despre Harry Styles.

Am învăţat că el a dormit cu lumina de noapte până la treisprezece ani ,şi atunci a  avut prima prietenă  pe care îi era prea teamă să o sărute, aşa că s-a despărţit de el .Am invăţat că a plâns o săptămână după asta, decizând că defapt era gay (Jace o să ţipe când îi voi spune povestea asta) şi apoi a continuat să facă acel anunţ la biserică.

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum