Chapter 6-Strong Stares & double shots

31.3K 1.2K 114
                                    

-Capitolul 6-Priviri puternice & lovituri duble.

_____________________________________

Arăta incredibil. Blugii lui strânși pe picioare, picioare care păreau să nu aibă sfârșit, erau probabil făcuți pentru modele ca să facă geloasă lumea pe oriunde se duc. Sacoul său negru îi accentua umerii laţi făcându-l să pară şi mai puternic decât era. O cămașă albă şi o cravată neagră completa ținuta.

Părul lui Harry Styles era dar într-o parte, nu împins ca în cele 2 dăţi când l-am văzut, îl făcea să pară aşa tânăr. Faţa sa avea aceeași expresie rece, până când a început să se amestece printre oameni. Apoi a început să râdă, am observat o gropiță pe obrazul său pe care nu am mai văzut-o. Pentru că nu l-am mai văzut zâmbind, realizez.

El ar râde, zâmbi, vorbi cu persoane mișcându-și mâinile, şi să o tragă pe Cara mai aproape de el, să zâmbească la ea apoi când se îndepărtează de lume expresia lui neagră să vină repede înapoi. Dar cel mai ciudat lucru era acela cât de controlat poate fi în orice situație.

„Norah" Jace șuieră trezindu-mă la realitatea în care Harry era nu era un model de 24 de ani care nu zâmbește.

„E aşa perfect..." Oftez „O doamne. Trebuie să mă ascund, mă duc in backstage să ajut."

„Doar ce salivai după el ,acum te ascunzi?!"

„Mă va speria dacă vorbește cu mine sau aş sări cu forța la gâtul său chiar aici. Nu ştiu care dinte ele, vreau să îl sărut sau să îl ucid pe acel bărbat" Pufnesc punându-mi mâinile în sân.

„Prea târziu" Jace șoptește arătându-mi cu degetul spre el. Mă întorc şi îl văd pe Harry uitându-se la mine cu atenție Nu mă puteam uita în altă parte când ochii lui îmi inspectau corpul. Zâmbește şi îi șoptește ceva, modelului frumos de la braţul său, Cara, apoi încep să vorbească arătând spre direcția mea.

Fug.

„Aaron" Gâfâi dând buzna în backstage. El se uită la mine surprins, din genunchi pentru că îi aranja tivul unei rochie „Este ceva cu ce pot să te ajut?"

„Nu, cred că-„

„Orice" Încep „Seros, dă-mi ceva de făcut"

Se ridică amuzat „De când vrei tu muncă în plus?" Întreabă.

„Încerc să ajut" Spun jucându-mă cu tivul salopetei mele.

„Okay" Bombăne „Um, poţi merge să vezi dacă modelele sunt gata. Apoi să verifici cabina de sunet. Cea de sus. Fi sigură că totul e în regulă"

Oftez şi încep să lucrez, ajustând câteva lucruri care erau pe modele, majoritatea pierdere de timp. Urcând pe scări spre cabina de sunet tocurile mele clănțăneau. DJ-ul era deja acolo ,mașinăriile lui ciudate arătau ca şi cum ar avea mii de butoane.

„Hey, uh, doar voiam să văd dacă totul este în regulă" Explic, iar el se întoarce către mine, era drăguţ, nu ca Harry Styles, dar bun. Mă înroșesc puţin apoi realizez că mă holbam.

„Da, e bine" Răspunde. „Oamenii sunt pe cale să intre. Ar trebui să dau drumul primei piese?"

„Mhmm..." Răspund absentă Mă uit prin geam, văzând locul unde se ţine showul. Podiumul arăta minunat, aproape strălucind la luminile care erau pe el. Uşa s-a deschis iar oamenii au început să intre ,găsindu-şi numele şi aşezându-se.

Respir brusc când Styles intră si adopt o privire ciudată la DJ-ul cel drăguț. Cara avea brațul ei încrucișat cu al lui ,ea râdea, dar pe faţa lui nu era nici o emoţie. Ea oftează după un minut de încercări, iar eu nu mă pot abține să nu zâmbesc.

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum