Chapter 51-Knocking knees & tired talk.

18.5K 784 61
                                    

Suit and Tie//Capitolul 51//Knocking knees & tierd talk.

__________________________________________

Urcatul cu liftul spre apartamentul lui Harry a fost liniștit,și noi nici nu ne-am uitat unul la celălalt.După drumul cu mașina,chiar am crezut că nu poate exsita posibilitatea să fie mai multă tensiune între noi,dar fiind împreună într-un spațiu îngust doar mi-a dovedit că am greșit.

Și desigur că acolo era Harry.Harry cu sprâncenele sale ridicate  și privirea rece care nu ezita iar liftul se oprește,buzele sale se presează într-o linie .Harry a cărui față era lipistă de orice emoție ,exceptând duritatea iar el gentil își pune o mână pe talia mea și mă conduce spre ieșirea liftului.

Era liniște cu excepția clănțănitului stabil al pantofilor meu Loubotins (eivdent împrumutați din dulapul stocului) și pantofii lui Harry din piele Chelsea,ghetele clănțănind în același timp cu pantofii mei pe holurile de marmură,ecourile auzindu-se în holurile goale decorate cu picturi moderne.

 În zilele pe care le-am petrecut aici todeauna am observat ocazionala urmă că cineva actualmente trăia în apartamentul grandios și modern ca și cum ar fi un teanc de hârtii fără sens sau un stilou sau o jachetă scumpă așezată cu grijă pe canapea.Dar acum,părea doar gol.

Nu am întrebat pentru că Harry părea să isbucnească în orice moment,degetele strânse pe telefonul său și umerii sub sacoul său negru.Doar am mers în urma sa îndeaproape pentru că nu eram foarte sigură ce să fac în mijlocul tensiunii și a liniștii.

”Șezi” Harry spune ușor,era așa brusc,așa de neașteptat în locul liniștit,asta mă face să mă opresc din propriile gânduri.El îmi dă o privire ciudată apoi gesticulează spre canapeaia de piele ”Așteaptă aici”

Și,desigur,considerând faptul că genunchii îmi tremurau de nerozitate ,nu eram sigură dacă puteam protesta la asta (și poate Harry părea să chiar să întenționeze să întrebe despre asta).Și m-am așezat încetișor pe loc,picior peste picior  și mâinile pe genunchi iar el dispare.

Mici clinchete și sunete au plutit pentru un minut din bucătărie  și apoi el era înapoi burdușit cu două pahare și vin de Burgundia într-una dintre mâinile sale mari.Uscate,vârfurie degetelor  se ating de ale mele iar el îmi dă paharul meu  cu   un zâmebt minuscul.

”Preferatul tău” Murmură așezându-se elegant pe canapea alături de mine,rece și frunos ca o bucată dintr-o operă de artă frunoasă cu semnul nu atingeți ,practic luminând pe fruntea sa ”Pot spune că ești agitată”

Îi dau un zâmbet  ciudat și ridic vinul ”Lichid de vitejie,da?”

”Da.Și îl relaxează pe Niall în orice situație sau orice căcat, și insistă să bem de câte ori ieșim.” Harry explică ”Am crezut că ar ajuta”

Afirmația ar fi complet acceptabilă dacă nu ar fi pentru două lucruri.Unu,Harry a menționat o altă ființă fără o urmă de ezitare ascunsă în voce.Și doi,Harry a ieșit.Să bea.VolunarCu un prieten.

”Niall?” Am întrebat încet,cu grijă,buzele atingând marginea paharului meu.

”Domnul Horan.Facem afaceri acum.Și câteodată mergem la prânz” Face o pauză și își fixsează mânecile ”Sau cina.Ambele,realmente” Face o altă pauză și Harry dă un mormăit nervos înainte să își dea jos sacoul de pe umeri ”Am angajat o asistentă”

Aparent într-o săptămână -- sau oricât de mult a fost,datorită zilelor de mila de proria persoană și mișcări ca  de robot care  părea să le amesteci împreună -- Harry a devenit o întreagă nouă persoană.Una care iese și bea.Și angajază o asistentă.

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum