Chapter 8-Awkward questions& enclosed elevators.

30.8K 1.1K 223
                                    

Capitolul 9-Întrebări incomode & lifturi închise

________________________

-"Tocmai aţi făcut o glumă?" mă prefac uimită.El îşi dă ochii peste cap şi ridică meniul,fac la fel pretintzând că sunt foarte interesată la ceea ce vreau să comand,iar liniştea se aşterne la masa noastră,mă forţez mult să nu mă uit la bărbatul din faţa mea.Într-un final chelneriţa vine iar eu răsuflu uşurată.

-"Ce v-ar plăcea?" Se uită cu ochii mari la Harry,el se apleacă peste pasă şi îmi fură meniul din mâini.

-"Vreau ribeye,în sânge.Şi pentru ea pui alfredo,vrem de asemenea,un rând de paine şi încă o sticlă din acest vin" Spune.Ea scrie şi pleacă,eu mă uit la el -"Ce?" Se încruntă.

Tresar şi mă joc cu materialul feţei de masă,evitându-i ochii reci -"Ştiţi,îmi pot comanda şi singură mâncarea"

-"Da,sigur că poţi" Replică cu un rânjet,mă uit la el cum îşi arajază cămaşa albastră -"Norah,spune-mi despre tine"

-"Uhm,Sunt din California de nord,am absolvit la NYU şi acum sunt la Vogue,secţiunea de stagiatura ,unde sper să fiu angajată până la sfârşitul anului."

-"Interesant,eşti virgină?"

Mă înec cu vinul şi tuşeşc,iar Harry se uita la mine  cu expresia sa rece -"C-ce?" Mă bâlbâi.

Îşi miscă capul într-o parte şi îşi mută scaunul,acum era mai aproape de mine la masă.Îi simt genunchiul cum era apăsat peste al meu când se apleacă mai jos,fiori îmi treceau pe şira spinării -"Cred că  m-ai auzit corect prima dată"

-"Domnule Styles nu cred că aceasta este treaba dvs." Răspund nervoasă.Rânjeşte şi îşi pune două degete pe bărbia mea,ridicându-mi bărbia,el se uita la mine de sus chiar şi din locul unde stăteam.Ochii lui se uitau în ai mei şi mă forţează să mă uit la el.De nervozitate închid în sec.

-"Răspunde-mi" Şopteşte comanda.

-"Nu"

Styles se uită amuzat şi îşi ia degetele de pe bărbia mea -"Voi lua asta ca şi răspuns la întrebarea mea,şi nu te pune cu mine Norah" Spune apoi zâmbeşte -"Mai vrei vin?"

Scutur din cap neputincioasă,iar el toarnă vin în paharul meu şi repede încep să îl beau.Voi avea nevoie de şapte sticle ca să nu fac ca  această întâlnire să fie redusă la lacrimi.

-"E bun?" Întreabă gestigulând direcţia vinului.

-"Da" Răspund sorbind din nou,-"Este foarte bun.Mai bun decât orice vin am băut vreo dată,şi am băut multe vinuri pentru că eu şi Jace avem Lunea Vinului când bem vin şi ne uităm la filme.Dar todeauna cumpăr vinuri ieftine,nu am un salariu mare.Asta e bun.Foarte bun"

-"Norah,eşti emoţionată?Eşti incooerentă"

Ridic din umeri şi mă uit la faţa de masă albă -"Starea dvs. se schimbă rapid şi nu ştiu la ce să mă aştept" Răspund onest jucându-mă cu muchea paharului.

-"Cred că eşti drăguţă când eşti emoţionată"

-"Am auzit cuvântul 'drăguţ' ieşind din gura dvs.?" Chiotesc,maxilarul lui se încordează şi încerc să revin la o expresie normală dar eşuez.Un zâmbet mare se contureatză pe buzele lui pline,şi îl ascunde repede cu o încruntătură.

-"Pot spune ce cuvinte am chef" Insistă.Pot jura că în ochii lui a fost o notă de amuzament.

-"Ştiu" Zâmbesc -"Doar că dvs.....şi drăguţ....nu prea merge în aceeaşi propoziţie,ştiţi?"

Suit and Tie (Harry Styles//română//tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum