Ποιο ειναι το τελος;

144 10 2
                                    

Αγαπητοί αναγνώστες,αυτη η ιστορια ηταν σύντομη προσπάθησα να σας δημιουργήσω διαφορα συναισθηματα,ζουμε σε μια εποχή με δυο ανθρώπους διαφορετικούς που ομως ταίριαξαν,μια κοπελα εξελιγμένη χωρις να φοβάται τον θάνατο και να λεει οτι αισθάνεται με οτι τροπο θελει,την παράτησαν και έζησε με μια γυναικα που την ειχε σαν μανα της και την αγαπούσε,μια μερα ήρθαν σκότωσαν την μητερα της και την πείραν μακριά,σκοπός της; Η εκδικηση!
Ο "βασιλιας" βασιλιας να λέγεται...την πειρε σαν σκλάβα να μένει με εναν ιππότη και η μοίρα της θα καθοριζόταν απο εκείνον,να έμενε σε ενα δωματιο με εναν ξένο φονιά...μα η τύχη της χαμογέλασε και γνώρισε ενα πολυ γενναίο αγορι τον αρη ο οποιος δεν μπορούσε να σκοτωσει ουτε "μυρμιγκι" με αντάλλαγμα να υποφέρει απο τα βασανιστήρια που υπεστει καθημερινά...
στην αρχή δεν πολυ έδιναν σημασια ο ένας στον αλλον μεχρι την στιγμη που ο βασιλιας φώναξε την ελιζ στο δωματιο του και οχι για καλο σκοπό,εκεινη την στιγμη ηταν που ο αρης την έσωσε με αντάλλαγμα να υπεστει βαρύ Βασανιστιριο για χαρη της με μαστίγιο για να μην την παραδώσει στο κτήνος!
Δεν αργεί να ερθει η ανατροπή ,που λείπει ο αρης απο το δωματιο και την φωναζουν ξανα οι φρουροι για να παει στον βασιλιά και εκεινη δεν δίστασε ουτε στιγμη,οχι μονο πηγε αλλα του έριξε και τα μπινελικια χυμα!ο βασιλιας διατάζει τον θάνατο της και οι φρουροί την οδηγούν σε ενα μπουντρούμι..
Εκει η ωρα περνάει αργα και βασανιστικά μεχρι που έρχεται ο αρης και την σώζει σαν ιππότης της που ειναι και προσπαθούν να το σκάσουν μαζι για να βρουν την ευτυχία.
Ομως,αφου πέφτει η ελιζ στην θαλασσα ακουει την φωνη του αρη,τον σκότωσαν!
Εκεινη σαν ξένη αφου ζει ολομόναχη πια κατευθύνεται σε ενα καστρο ολοζώντανο και παει να ζητήσει βοηθεια,ομως μεσα τι βρίσκει ; Ενα νεκροταφειο !! Δεν υπαρχει κανενας ζωντανός εκει μεσα!
Ομως εμφανίζεται ενα φάντασμα και της δείχνει το παρελθόν,το σκοτεινο καστρο καταστράφηκε απο το καστρο απέναντι ,σκότωσαν αθώους ανθρώπους και μικρά παιδια..η ελιζ θελει να παρει εκδικηση για τον αρη την μητερα και τους ανθρώπους που πέθαναν άδικα ο πόλεμος ξεκινάει!
Το φάντασμα στέλνει πρόσκληση και την επόμενη μερα αρχίζει ο πόλεμος...
Κατι παράξενο ομως συμβαίνει,ολοι απομακρύνονται γιατι φοβούνται ή πέφτουν κατω "προσποιωντας" οτι ειναι λυποθημοι ή σκοτωμένοι ...
Τα φαντάσματα πανηγυρίζουν και η ψυχές τους πανε στον ουρανό,δεν θα ξαναγυρίσουν ποτε μαζι τους και το καστρο...
Ολοι σηκώνονται και πηγαίνουν προς την ελιζ το κόλπο επιασε,"τωρα θα πεθανω" σκέφτηκε.τι κρίμα τοσο νεα και τοσο άδικα για ενα ψεύτικο κόλπο του απατεώνα βασιλιά!!
Και εκει που ειναι το τελος 'τσουπ!' Εμφανίζεται η αγαπη της ο ήρωας της,τελικα γλύτωσε και δεν πεθανε και ειναι εκει μπροστά για να την σωσει...
Η ωρα περνάει και ο τραυματισμένος αρης πλησιάζει κοντα στην ελιζ και παλι νικητής...
Η μερα περνάει ώσπου βρίσκουν την δεσποινα και τον συν με τους οποιος γίνονται καλοί φιλοι
Χμμμμ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! Εδω σταματήσαμε...έφυγαν απο το σπιτι μαζι...τι εγινε στην συνεχεια έζησαν ευτυχισμένοι; Θελω γνωμεςςςςςς!!!!
Τελοςςςςς....σας ευχαριστω ολους....ρίξτε μια ματια στην καινουργια μου ιστορια
"Αγαπη μου,Σε θελω!" :))))))))))))))))

Αααα και περιμενω σχόλια σας ε;;

The dark castlesWhere stories live. Discover now