Hiç Kagami'miz var mıydı? Sanmıyorum. O zaman uçan insan hikayemize iniş yapsın.
Okul çıkışı kuzenin Kuroko ve takım arkadaşı Kagami'ye takılıp Maji Burger'e gittiniz. Kuroko her zamanki gibi vanilyalı milshake almıştı. Kagami tepsinini tepeleme doldurmuştu. İnsanlar bu kadarını nasıl yediğine şaşıyordu ama senin düşündüğün; adam bu kadar parayı nereden buluyor?
Kuroko dönemin ikinci yazılılarının sonuçlarını seninkilerle karşılaştırıyordu. Senin kötü olduğun derslerde o çok iyiydi. Aynı şekilde onun rezil derslerinde sen başarılıydın. Bu sırada Kagami dağı tüketiyordu. Kuroko yüz ifadesini milim oynatmıyordu ama senin kaşın oynuyordu.
"Karnın ağrıyacak."
"Ben iyiyim." Ağzındaki dev yudumu -bütün hamburger de olabilir- yuttu. "Seninle aramızda dağlar kadar fark var. Sen narin bir genç kızsın. Bense uzun boylu bir basketball oyuncusuyum."
"Narin mi?" Gülmeye başlayınca Kagami garipser şekilde seni süzdü. Kuroko bile tebessüm edince iyice şaşırdı.
"Ne var? Yanlış bir şey mi söyledim?"
"Öyle sayılır." dedi Kuroko. "(İ/A) tanıdığın kimseye benzemez. En az senin kadar da açtır."
"Duyan da obur sanacak." diyerek dürttün. "Metabolizmam hızlı çalışıyor."
"Hıh. Bunu görmek isterim. Küçük bir rekabete hayır demezsin, değil mi?"
"Sen ödersen. Çünkü hiç param yok." Kagami cüzdanını kontrol etti. Eh, yeteri kadar var sayılırdı. "Anlaştık." diyip. Tekrar sıraya girdi.
Kuroko başlangıç işaretini verecek ve hakem olacaktı. "Gerçekten bunu yapacağına inanamıyorum, (İ/A)." dedi sadece.
"Ben de öyle. Lütfen kimseye bundan bahsetmeyelim." Ellerini birleştirip gülümsedin.
"Kazanırsan tamam." dedi Kagami. Resmen gaza getirmek için uğraşıyordu.
"Başlayın." Kuroko'nub işaretiyle ikiniz birden tepeye yumuldunuz. Kagami'nin kazanacağı belliydi ama açtın ve beleş yemek için her şeyi yapardın. Yarışma sonucunda Kagami onca burgere rağmen hala yiyebileceğini söyleyince Kuroko'yla ona tip tip baktınız.
"Kabul ediyorum, bu dünyada en hayvani yemek yiyen insan sensin." dedin.
"Oi!!" Kuroko'yla sen ayaklanınca Kagami de çantasını kaptı. "Hemen gidiyor muyuz?"
"Saat geç oldu." dedi Kuroko.
"Yemek için teşekkürler, Taiga." Üçünüz evlerinize dağıldınız. Tabi Kagami eve vardığında bebek gibi ağlamaya başladı. Çünkü cüzdanında tek kuruş kalmamıştı.
Kagami: Bu sizlere ders olsun; ne olursa olsun bir arkadaşınızla yemek yarışına girmeyin. Sonucu bu.
1.1: Bayan arkadaşına yemek almanın nesi kötü? Ayrıca bu öğütü verdiğin kişi, az önce yemeğe çıkardığın kişi.
Kagami: Ü-Üzgünüm...

YOU ARE READING
Kuroko no Basket: Tek Part
Fanfictionİngilizce olarak okuduğunuz KNB x reader hikayelerinin Türkçesi iyi okumalar