8 - Interpretarea mesajului

241 20 1
                                    

         

                                                                 interpretarea mesajului

           '' Pana si criminalistii sunt ingroziti! Barbatul macelarit, gasit fara o mana, un picior  si cap in centrul orasului White Jensen avea scopul de a transmite un mesaj. Asadar, cine este detectiva blonda despre care se vorbeste? Ce scop are ea in rezolvarea  crimelor petrecute pana astazi? Dar si mai important : cine este The Devil? Caci asa s-a semnat criminalul! Dupa o expertiza amanuntita asupra cadavrului distrus, se crede ca ranile si taierea membrelor si a capului a fost provocata cu o arma asemanatoare unui lant de fier. Aruncand o privire si asupra sistemului nervos si sangvin al victimei, legistii au dedus ca victima era vie in momentul uciderii. Ce dureri a suferit barbatul in varsta de 31 de ani? Acum, familia indurerata isi inmormanteaza membrul mort asteptand, la fel ca multe alte familii, sa se gaseasca criminalul. Dupa statistica, in ultimele cinci decenii, aproape jumatate din populatia oraselor White Jensen si Hill Watson a murit din cauza crimelor. Urmariti si alte declaratii ale politistilor. De la canalul 5, Jerry Andrews.''

            Tata statea in bucatarie, suparat si intrigat, aratandu-mi reportajul de la televizor. Ma privi cu interes cateva secunde dupa care stinse televizorul si arunca telecomanda pe undeva prin living.

               -De astazi nu te mai ocupi de caz.

              -Dar...

          -Nu te mai apropii de sectia de politie. Zece oameni inarmati pana in dinti o sa ne pazeasca casa 24 din 24, iar inca 4 bodyguarzi vor veni cu tine la scoala ca sa nu patesti nimic.

             -Tata...

           -Si daca trebuie vor merge cu tine si pana in baie ca sa se asigure ca nu patesti nimic.

           -Dar daca nu e vorba de mine?

    -Ti se pare ca Kendra e foarte blonda?Pentru ca e singura femeie din echipa de criminalistica.

         -Dar vrea sa ne sperie! Ne induce in eroare!

         -Nu risc viata singurului meu copil pentru un caz amarat.

        -Au murit sute de oameni!

        -Si imi pare extrem de rau si sunt in agonie si suparare dar tot nu risc.

        -A trimis mesajul pentru ca am gasit o pista buna.spun intr-un sfarsit fara sa mai lupt cu tata. Baza cazului sunt crimele din 1881. De acolo incepe totul.

        -Si tu ce crezi? Ca e vorba de o secta de nebuni doritori de sange sau asa ceva?zise tata cu ironie in glas.

       L-am privit cu nesiguranta, ridicand un colt al gurii. S-a prins imediat de ce gandeam si incepu sa chicoteasca ridicand din sprancene. Ma mai privi inca odata cu sarcasm.

Sarah's DollUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum