5.BÖLÜM

69 6 6
                                    

(Medyadaki Nehir)

Barış'ın yanımdan ayrılışının hemen ardından bizim kızları kapıda gördüm.Yüzümdeki o şaşkın,kızgın ve mutlu karışımı ifadeyi silemediğimden kızlar hemen yanıma gelip nolduğunu sordular.Ben cevap verememeyi sürdürünce lavaboya doğru sürüklediler.Nehir yüzüme su çarptıktan sonra kendime geldim. "Kızlarrr ne oldu biliyor musunuz" dedim sevinç çığlığıyla. Barış yanıma geldi ve okul çıkışı bir yerlere gitmeyi teklif etti" deyip tekrar çığlık attım. İkisi de bana katıldı." Ama ufak bir sorunumuz var annemi nasıl ikna edicez." Onu biz hallederiz deyip annemi aradılar. Uzun bir dil dökmenin ardından izin aldık." Tek sorunumuz ne giyeceğim" deyip somurttum,aklımda hiçbir şey yoktu. Okul çıkışı bir kaç mağazaya gitmeye karar verdik."Sınıfa gidelim" dedim.Sırama oturur oturmaz Barış'a mesaj attım. İnstagramdan, "Annemden izin aldım." hemen cevap geldi."Gerçekten mi, 6 'da kapında olurum" "adresini yazarsan ☺☺" yazdı. Adresimi yazdım heyecanla ve cevap geldi." Akşama görüşürüz ŞİRİN" O anda o kusursuz ağzıyla burnunu kırmak istedim. Ama hemen bugün ki yanıma geldiği geldi aklıma istemsizce sırıttım.

Okul çıkışı Nehir ve Denizle her zaman alışveriş yaptığım sevdiğim bir mağazaya girdik.Üstüme düzgün olacak her şeyi yığdı kızlar sağolsunlar.Kabine girdim ilk kıyafetim pembenin en açık tonlarında bir elbiseydi. Kabinden çıkınca kızların onaylamayan bakışlarına maruz kaldım. Nehir"Çok abartılı olmuş kanka çocuk seni istemeye gelmeyecek henüz "deyip kahkahayı bastı. Deniz de "aynen Nehir kankime katılıyorum "deyip güldü. Kaşlarımı çatarak kabine girdim. Bu defa kemer detaylı yeşil bir etek üzerine de beyaz bir gömlek giyip kabinden çıktım. Nehir ile Deniz aynı anda "Ay harika olmuş ama Eda "diyince ben de aynaya baktım gayet güzel gözüküyordum. "tamam bunu alıyoruz "

(BARIŞ'IN AĞZINDAN)

Bugün cesaret edip Eda nın yanına gidebilmiştim.O sert ifadesinden olsa gerek ondan çekiniyordum sanırım.Hayatımda hiç bir zaman bir kızla konuşmadan önce bu kadar düşünmemiştim.Çok güzeldi, en ufak şeye kızarıyor,seviniyor,kızıyordu ve begün ki o ruh değişimleri aklıma geldikçe sırıtıyordum.Gardolabımı açıp kareli bir gömlekle altına kot bir pantolan seçtim. üzerimi giyindikten sonra aynanın karşısına geçip saçımı şekillendirdim fön makinesiyle. Odunsu kokulu parfümümü sıktım ve siyah bilekliklerimi takıp aşağıya indim. Annem "Nereye gidiyormuş benim oğluşum "deyince "Bir arkadaşımla buluşmaya Hatice Sultan " dedim."Tamam tamam daha erken biliyorum ama gelin adaylarımı seçmeye başladım bile ben" deyince" tamam anne tamam sen abime ara ilk önce" deyip öpüp garaja indim. Babamın kullanmadığı Mercedesi alıp garajdan çıktım. Bekle beni ŞİRİN im geliyorum.

(EDA NIN AĞZINDAN)

Alışverişten sonra bize gelmiştik bana mor bir şal seçtik ve makyaj aynasının karşısına geçtim. Nehir bana kuyruksuz bir eyeliner çekti ben çok beceriksiz çektiğim için eyeleniri lütfen ben çekeyim Eda dedi. Tanıyor arkadaşını, ümakyajım bittikten sonra aldıklarımı giyindim ve şalımı takıp aşağıya indim. Barış ın mesajıyla hopladım geldim kapıdayım yazıyordu.Kapıdan çıktım, kapının arasından bize bakıyorlardı halen. Gördüğüm Mercedes le şok oldum. Boru değil di bu Mercedesti, hayallerimin arabası. yavaşça kapıyı açtım ve Barış a dönüp hafif bir tebesseüm edip kapıyı kapattım.

 yavaşça kapıyı açtım ve Barış a dönüp hafif bir tebesseüm edip kapıyı kapattım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(MEDYA EDAYLA BARIŞ )

Araba durunca geldiğimizi anladım.Kapıyı açıp aşağı indim, çok güzel bir kafeye gelmiştik kapısında sarmaşıklar ve çiçekler olan bir yerdi. Her masada küçük saksılarda menekşeler vardı ve ben menekşelere bayılırım.Barış a dönüp menekşeleri çok sevdiğimi söyleceğim anda kendisi de menekşelere bayılırım dedi ve kıkırdadık bir masaya oturduk garson beyin ne istersiniz sorusuyla barış bana baktı ben bir limonata alayım dedim Barış ben de filtre kahve dedi içeceklerimiz az sonra geldi.Şimdi sorular soracaktı ve ben de ona,elim ayağım titriyordu heyecandan.Barış aklımı okumuşcasına "ben şunu severim şunu sevmem gibi tanıma cümlelerinin gereksiz olduğunu düşünüyorum, zamanla öğrenmenin daha iyi olacağını düşünüyorum Eda sence" dedi.Ben de onayladım. Bir dakika bir dakika zamanla mı dedi ne yani gerçekten arkadaş mı olacaktık. İNANMIYOORUUM. "Ama sormam gereken bir soru var neden somurtuyorsun sürekli okulda." "Hani soru sormayacaktık Barış dedim" "ama bu haksızlık öyle anlaştık tamam susuyorum" biraz daha oturduktan sonra cafeden çıktık ve beni evime bıraktı, iyi akşamlar dedim ve hafifçe gülümsedim o ise geniş bir gülümsemeyle iyi akşamlar ŞİRİN dedi.

Okurkuşlarım eksiklerimi hatalarımı eleştirilerinizi bekliyorum.votelerinizi de eksik etmeyin.Sizleri seviyorummm
❤🙌😃

Mucize (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now