6.BÖLÜM

41 5 4
                                    

(Medyadaki Ali)

(Eda nın ağzından)

Sabah telefonumun mesaj sesiyle uyandım.Ben de kayıtlı olmayan bir numaradan. "Günaydın:)" yazıyordu.Bir an aklıma Barış gelse de "saçmalama Eda numaranı vermedin ki" diye karşı çıktı iç sesim. Numarayı telefonuma "gizli şey seni" diye kaydettim kendimi bir ajan edasıyla whatsapp' a girip kişilerime baktım. Profilinde Barış' ın fotoğrafı vardı.Benim numaramı nerden bulmuştu ve bana günaydın mesajı atmıştı.Yataktan zıplayarak kalkıp "günaydın" yazıp attım. "Numaramı nerden buldun" yazarken sırıtıyordum. "Çok zor olmadı aynı sınıftayız ve elim kolum uzundur :)" demek numaramı araştırmışdı bir dakika benim whatsapp profilimde ne vardı inanmıyorum. 8 yaşındayken dökülen dişlerimle üstümde mayoyla çekildiğim bir fotoğraf kendime binlerce defa küfredip fotoğrafı yeni çekildiğim bir selfiyle değiştirdim.Bu fotoğrafı annem koymamı istemişti beni sinir etmek için, kendisi profiline koymakla tehdit ettikten sonra 1 haftalığına anlaşmıştık ve onun acısını çekiyordum.Neyse olan oldu gardolabımın başına geçtim.Bordo yakası fiyonklu çok şeker bir elbiseyle yeşil bir şal seçtim.Elbisemi giydikten sonra şalımı taktım ve hazırdım.Özel bir durum olmadıkça makyaj yapan biri değildim.Çantamı alıp mutfağa gittim. Kahvaltı hazırdı annemi kocaman öpüp "anniş ablam ne zaman geliyor?" "iki üç gün sonraymış kızım sınav tarihlerini ertelemişler." "Ay çok özledim anne ya bir an önce gelsin." " Yüzüne hiç öyle demiyorsun ama" deyip kıkırdadı annem. Anne bak aramızda söylersen de inkar ederim deyip kahvaltıya geçtim, yine döktürmüştü Fatime Sultan, kahvaltımı yaptım. Çantamı alıp hafif topuklu ayakkabılarımı giyip evden çıktım.

 Çantamı alıp hafif topuklu ayakkabılarımı giyip evden çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Barış ın Ağzından)

Akşam eve döndüğümde Ali mesaj attı, en yakın arkadaşlarımdandır kendisi, "noldu karşim yengeyle" "ne yengesi oğlum her cafeye gittiğim yengen olsaydı" dedim. "hadi hadi var sende bir şeyler de neyse, ee babam halletti nakil işlerini yarın sizin okuldayım yine iyisin." "Sen iyisin asıl sürekli bana ısmarlatıyorsun her şeyi ama neyse hoşgeldin karşim." "Karşim yarın okula giderken beni de alırsın artık. Seni beleşçi neyse alırız canın saolsun, hadi ben yatıyorum."deyip kapattım.

Sabah evden çıktıktan sonra Ali'ye "çıkıyorum kapıda ol" diye mesaj attım. Arabaya binip garajdan çıkardım ve sevdiğim bir şarkıyı açtım.Şarkılara eşlik ederken sanki kendim sahneymiş gibi kendimden geçiyordum.

Ne habersin ne türksün Seni gören yollara dökülsün

Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun

Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur
Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
Yandı dertler bitti tasa
Ben kurbanım bu cambaza
İki gözüm kadar eminim sen yoksun

Kul oldun köle oldun, kurşun geçirmez cam oldun
Cin oldun adam çarptın, cellat oldun kelle uçurdun

Bütün dünya izler durur, afet-i azam bekler durur
Hedefini al, piyasanı al, her şeyi al
Yandı dertler bitti tasa
Ben kurbanım bu cambaza
İki gözüm kadar eminim sen yoksun

eşlik ederken Ali' nin evinin önüne geldim.Arabadan indim. Selamlaştım erkekçe, özlemiştim belli edersem dilinden düşemeyeceğimi bildiğimden, "tam kurtuldum diyorum yine çıkıyorsun lan" "hadi karşim hadi beni ne kadar sevdiğini biliyorum utanma söyle" deyip güldü. "Çok konuşma" deyip arabaya bindim.Kapıyı gavurun kapısı gibi kapatınca dönüp sert sert baktım. "Tamam karşiim" deyip önüne döndü.Okula geldik garaja arabayı parkettim ve arabadan aşağıya indik. "Sınıfın neresi lan" "Valla sormadım karşim halledersin sen diye" bıkkınca puflayıp müdür yardımcısı Sami Bey' in yanına gittik aynı sınıfta olduğumuzu söyledikten sonra sınıfa çıktık. Benim sırama oturduk, "senin ki hangisi" dişimi sıktığımı görünce "tamam susuyorum" deyip sırıttı. Dersleri Eda'da benim kendisi gelmeden önce dinlediğim gibi pür dikkat dinliyordu. Kendisi geldikten sonra onu deli etmek için derste ona bakıyordum, ve o bundan nefret ediyordu. Ali nin diline düşmemek için fazla bakmadım.

Öğle arası Ali ve Serkan' la yemekhaneye indik. Sıraya geçip yemeğimizi seçtikten sonra Eda' nın arkadaşlarıyla oturduğu masanın tam karşısına oturdum. Yemeğini yiyiyordu. Benim karşısına oturduğumu görünce boğazında kaldı. Ben gelmeden önce gayet rahat rahat yemeğini yiyen kız, şimdi patatesini ketçaba bile batırmıyor, bir an önce kalkmaya çalışıyordu.Sanırım şu kızların erkeklerin karşısında kibar yemek yeme çabasını uyguluyordu. Sırıtıp önüme döndüm. Onlar da kalktı.Biz de yemeğimizi yedikten sonra bizde kalktık. Sınıfa gidince, "baktım yiyemedin yemeğini" diye mesaj attım. "Hiç de bile ne alakası var doymuştum ben" "tabi canım öyledir tabağın doluydu." "Doymuştum kalktım seninle ne alakası var." "Bilemiyorum ben de onu sordum, neyse neyse dediğin gibi olsun" yazdım, ve sınıftan içeri girdi, kırmızı bir surat ifadesiyle yerine oturdu.

Son iki ders de geçtikten sonra bizimkilerle bir cafeye gittik ve abimi de aradık. Abim, Ali ve Serkan' la tokalaştıktan sonra yerine oturdu. Koyu bir muhabbete daldıktan sonra, masamıza gelen kişiyle hepimiz yüzümüzü buruşturduk.

Nasıl buldunuz okurkuşlarım tüm eleştirilerinizi, öneri ve beğenilerinizi yazabilirsiniz yoruma. Votelerinizi eksik etmeyin. Sizi seviyorum 😃❤❤🙌🙌

Mucize (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now