~Capitolul 11~

3.1K 171 18
                                    


Am rămas stană de piatră la auzul acestor cuvinte și la vederea imaginilor din fața mea. Nu se poate ca eu Diana să fiu fiica lui Lucifer. E imposibil, nu se poate ca Diavolul să aivă o fiica iar aceea să fiu chiar eu. Iar mama să fie un înger în trup de om? Asta e chiar imposib. Dar așa se explică frumusețea și blândețea ei. O altă întrebare îmi apare în minte defapt mai multe. Cum naiba Diavolul poate iubi? Și mai ciudat chiar un înger în trup de om. Dar cine naiba e Lilith? Și ce i- a făcut mamei? Dar Edward și Ayda ăștia cine naiba mai sunt? Și ce naiba i-au făcut mamei? Ogh vor avea de suferit dacă mă voi duce în Infern. Atâtea vești pentru o zi care culmea sunt în comă și e posibil să nu îmi mai aduc aminte nimic sau doar frânturi. Acum mai urmează să aflu că Andrei e un demon și a fost trimis de Lucifer iar Ștefan un înger și Irina o vrăjitoare. Ogh nu asta chiar ar fii imposibil.

Se aud pași ce vin din- spre ușă, îmi întorc capul din reflex și observ că pași sunt ai unui bărbat înalt de o statură impozantă. Era îmbrăcat într- un costum negru cu o cămașă albă. Are părul șaten închis și ochii căprui. El se îndreaptă spre mama și Lucifer. Când îl vede mama se dă câțiva pași în spate iar aceata rânji satisfăcut. Lucifer o prinde de mână pe mama și o tragă la pieptul său, Lucifer îi șopti ceva la ureche iar mama parcă se mai calmă puțin.

- Ogh micului îngeraș tupeist îi este frică? Întreabă bărbatul în costum cu același zâmbet satisfăcut pe față. Okey dacă până acum am fost confuză acum sunt și mai și.- gândesc eu.

- Edward ce cauți aici? Întreabă Lucifer nervos.

- Am venit să te anunț că Lilith are din nou o criză de isterie. Spune Edward eu mă încrunt ușor. De data asta ce naiba i- ai mai făcut?

- Nimic. Răspunse Lucifer ridicând din umeri. Iar expresia lui Edward se distorsioneză într- una întrebătoare iar Lucifer își dă ochii peste cap. De data asta în ce mai constă criza ei de isterie?

- Îl chinuie în cele mai groaznice moduri. Spune el neterminând propoziția.

- Pe cine Edward? Pe cine chinuie nebuna? O aud pe mama vorbind.

- Micului îngeraș tupeist i- a revenit glasul. Spune Edward. Mama își dă ochii peste cap.

- Edward ai degând să răspunzi azi? Îl întreabă Lucifer devenind și mai nervos.

- Pe Andrei. Spune Edward sec iar eu îmi măresc ochii. Dacă Lilith aia îi face ceva jur că o voi trimite în străfundurile Iadului. Nu simt nimic special pentru Andrei dar nu vreau să i se întâmple ceva rău. Țin la el dar ca la un prieten.

- Ce?! Du- te și scotel pe Andrei din ghearele târfei că dacă nu vă trimit pe amândoi în străfundurile Iadului, din ce îmi amintesc ați mai fost acolo. Ordonă Lucifer.

- Târfă?! Exclamă Edward întrebătoor. Parcă Lilith era "surioara" ta dar cu beneficii.

- Bine specificat "era". Dacă îi face ceva micuțului demon o voi trimite în adâncurile Infernului! Înțeles? Întreabă tata.

- Desigur Lucifer dar știi că pe mine nu mă ascultă. Spune pe un ton obosit de parcă ar fii repetat asta de sute sau chiar mii de ori. Lucifer își dă ochii să albaștri peste cap.

- Edward rămâi aici. Spune Lucifer. Iubito ai grijă de tine. Spune și lasă un sărut apăsat pe ftuntea mamei mele iar mama îi zâmbește dulce și îi șoptește ceva lui Lucifer acesta dând din cap. Lucifer mai aruncă o privire spre salonul unde eu adică trupul meu se află și pășește apăsat spre îeșire.

- Deci ea este viitoare Prințesa a Întunericului. Afirmă Edward oar îl aprobă cu neîncredere.

Nu voi fii Prințeasa Întunericului.

Fiica Lui Luciferحيث تعيش القصص. اكتشف الآن