Epilog

1.7K 69 10
                                    


Asa cum cu toti stim viata nu e usoara, e grea, te face sa renunti la tot si sa o iei de la capat de atat de multe ori.

Viata e ca si un carusel, te distrezi, te spetii, razi, plangi si te saturi. Te saturi sa tot lupti. Doresti sa sari din el si sa scapi. Dar la sfarsit tragi cu dinti sa mai stai in acel carusel si sa il repeti caci a fost frumos.

Intr-un simplu moment viata ti se poate schimba radical dar dupa cum bine stim nu putem sa spunem pur si simplu ca numai vrem, ca nu vrem sa ni se schimbe viata caci nu e dupa noi. Cum spunea odata un prieten "Noi nu scapam virgini, viata ne f*te pe toti"

Cand suntem mici dorim sa crestem iar cand suntem mari blestemam momrntul cand am vrut sa crestem.

Caci noi suntem oameni iar oameni sunt schimbatori si nerabtori.

Fiecare om va trai dezamagiri peste dezamagiri. Va fi fericit si in acelasi timp si trist. Va iubi atat de mult incat va fi in stare sa moara si  va suferi atat de mult incat va cere indurare. Si va muri caci asa se termina calatoria pamanteasca. Dar adevarata lupta de aici incepe. Iar apoi toti cei pe care i-am iubit ne vor lasa in uitare.

"Viata e ca un leagan. Ai momemte cand esti sus, Si momemte cand esti la pamant. Cand esti la pamant trebuie doar sa te impingi,singura sau cu ajutorul cuiva. Si vei ajunge iar sus. Daca nu ar mai exista pamantul nu ar fi nici punctul de plecare"

Cel ce mi-a spus asta avea mare dreptate si il iubesc.

Fiica Lui LuciferOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz