Capitolul 20

2.4K 132 10
                                    


Cititi N/A este important.

                                               Diana Povesteste:

Ma pozitionez in fata oglinzii si ma sprijin cu mainile de blatul chiuvetei. Ochii mi se maresc cand ma privesc in oglinda. Ochii mei albastri sunt acum rosii unde ar trebui sa fie albi, vene negre mi se intind pe jumatate din fata mea, pielea imi este mult mai alba ca deobicei, buzele mele odata rozalii acum sunt rosii ca si sangele iar canini mei sunt mariti. Imi trec limba peste colti mei, sunt ascutiti. Gatul ma arde, ma simt slabita, am nevoie sa ma hranesc cu sangele fiintelor care odata eram ca ele. Oameni. 

Ies din baia intunecata, cum am facut primul pas in hol soarele da navala peste. Pielea mea alba imi fierbe si simt cum iau foc. Ma intorc inapoi in baia intunecata si inchid usa. Lacrimile incep sa imi curga pe fata. Mi le sterg. Nu vreau sa plang, am plans destul, vreau sa fiu puternica, trebuie sa fiu puternica, defap am nevoie sa fiu puternica.

Inainte sa aflu ca sunt chiar Fiica Diavolului aveam o viata simpla, dar voiam sa se intample ceva nemaipomenit cu viata mea. Acum as da orice sa am din nou aceea viata simpla. Eram o adolescenta, tocilara ce e drept dar nu avem probleme. Eram indragostita in secret de un baiat, aveam prieteni. Iar acum iata-ma un vampir care mai e si demon , fara prieteni, fara familie, fara nimeni care sa o ajute cad da de greu. 

Orele au trecut asa de greu in baia intunecata, cred ca am adormit cateva ore. Acum ma aflu in dormitorul meu si imi caut cu ce sa ma imbrac pentru a iesi in club. Aud soneria de la usa de la intrare.

-Da?Intreb eu cu un strigat spre usa. Cine este?

Nimeni nu raspunde dar soneria suna din nou. Ma indrep cu pasi lenesi spre usa de la intrare. Raman masca cand vad cine sta in pragul usii. Nu i-am mai vazut de atat de mult timp. Imi era asa de dor de Stefan, imi era atat de dor de Irina.

-Chiar voi sunteti? Intreb in soapta nevenisu-mi sa cred ca ei se afla in pragul usii mele din Los Angeles.

-Da noi suntem. Raspunde Stefan. Dar ce s-a intamplat cu tine?

-Ce vrei sa spui? Il intreb eu nestiind la ce se refera.

-Ai fata ta e atat de alba si buzele mult mai rosii ca de obice. Imi spune el iar eu imi dau o palma mintala trebuia sa stiu la ce se refera cu aceea intrebare. Si acum ce voi face ? Le voi spune adevarul.

-Intrati si am sa va explic. Le spun iar ei intra in apartament. Asezativa pe canapea.

-Diana adu-mi te rog ceva de mancare, ca domnul aici de fata nu a mai vrut sa ne oprim la un Fast-Food. Spune ea uitandu-se la Stefan.

- Ai mancat cand am coborat din avion. Spune Stefan iar Irina ridica din umeri.

Ma duc spre bucatarie, ma uit in frigider si observ ca mai am cateva sdvisuri, le pun pe o farfurie si i-au cateva doze de suc. Am pus tava cu sadvisur pe masa iar Irina insfaca unul. De cand o stiu fata asta mannca mai mult decat toata clasa noastra la un loc si nu se ingrasa., dar daca eu mananc o prajitura in plus ma ingras.

- Okey, acum sa va povestesc. Incep eu. Acum doua luni tot avem acelasi vis inspaimantator, eram intr-o padure, noapte, era linistie dupa incepea sa se auda un ras haotic, grotesc. . Dupa observa de la cine vine rasul. Era un om inalt cu parul ca smoala, ma indreptam spre el iar cand sa il intorc o forta ciudata ma tragea inapoi si asa se termina visul. Dupa cand nu avem ce face acasa am luat sa citesc un volum din Harry Potte si am adormit. In vis eram undeva de unde batea un vant cald si unul rece, dar nu rece sa iti fie frig, un rece placut. Acole era granita intre Rai si Iad. Acolo m-am intalnit cu omul din vis care mi-a spus o poveste despre Caderea Ingerilor din Rai. Apo mi-a spus ca el este chiar Lucifer. Dupa am intrat in ceea coma de o luna, dupa in cea de o saptaman iar in cea de o saptamana am aflat ca sunt fiica Diavolului si ca mama e un inger trimis pe pamant. Tata adica Diavolul mi-a spus ca voi fii un semidemon adica un vampir dar voi avea si aripi de inger dar negre dar cand voi implini 17 ani. Am fugit cu ajutorul unei demonite care a murit fizic si cand am ajuns in locul unde a murt cineva mi-a taiat gatul si am murit si eu,. Ma-m intalnit cu ingerul meu protector iar el mi-a spus sa am grija in cele ce vor urma. Cand m-am trezit m-am trezit vampir.

Fiica Lui LuciferWhere stories live. Discover now