GİRİŞ

1.7K 95 20
                                    


Merhaba arkadaşlar, Ah Ekimle Gelen yazdığım ilk hikayem. Aslında eklemeyi düşünmemiştim hiç ama Gün ve Gece'ye bölümleri uzun aralıklarla eklediğim için sizlere bölümleri hemen gelebilecek hazır bir hikaye eklemek istedim. Kısa bir hikaye olacak Ah Ekimle Gelen. Keyifli okumalar dilerim şimdiden.

**************************************************************************


"Nasıl gidiyor hikâyen?"

"Hikâye... Masal... Nasıl olsun hüzünlü iyi ki sen varsın da tüm hüznümü alıp götürüyorsun gelişinle." dedi genç kadın başını onun göğsüne koyarak.

"Canım benim." dedi adam onu kollarında sararken. En zorlu fırtınasından çıkıp da sığınmıştı adama genç kadın. Adam en zorlu fırtınasından çıktığında sarmıştı kadını kollarında. Birbirine muhtaç iki yürekti onlar, birbirine iyi gelen iki yürek... Hayattan beklentileri kalmadığı sırada birbirini bulan ve bir gelecek oluşturmaya çalışan iki âdem. Görkem'le mutluluklarına mutluluk eklenen bir yuvanın sahibiydiler.

"Biliyor musun sona yaklaşıyorum sonra sıra sana gelecek seni de anlatacağım ona. Bana evlenme teklifi ettiğin günü hatırlıyor musun Poyraz?"

Güldü adam, kocaman tebessüm belirdi dudaklarında.

"Hatırlıyorum, 'Sana çok şey vaat edemem ama mutsuzluk garanti. Tüm mutsuzluğunla evlenir misin benimle?'

"Tüm mutsuzluğumla mutsuzluğuna ortak olurum. Ekim on dört." dedi kadın dudaklarındaki buruk tebessümü devam ettirirken sonra dağıttı tüm hüzün bulutlarını gözlerine mutluluk pırıltıları yerleştirdi ve devam etti:

"Biz o mutsuzluktan çok güzel bir mutluluk oluşturabildik mi Poyraz?"


Ah Ekimle GelenWhere stories live. Discover now