Chapter 2: Silver Bullet

291 25 49
                                    

Ο Λούκ έθαψε το πτώμα στην πίσω αυλή κάτω απο την μαραμένη πορτοκαλιά. Η ώρα κόντευε τέσσερις αλλά το ενδεχόμενο για χαλάρωση δεν ήταν στα σχέδια του. Άλλωστε τέτοια ώρα ξεκινάει η πλάκα!!!

 Άλλωστε τέτοια ώρα ξεκινάει η πλάκα!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΛΟΥΚ ΓΟΥΕΣΟΝ

Μπορεί να ήταν απο τούς καλύτερους αλλά την βοήθεια του την χρειαζόταν πού και πού. Ήξερε οτι μπορεί να βασιστεί πάνω σε ένα άτομο που ίσως και να ήξερε και κάτι παραπάνω για τους δαίμονες. Ο καλός του φίλος ο Ράσκαλ.

Ο Ράσκαλ ήταν μπάρμαν, στο μόνο μπαράκι της περιοχής του Λούκ που έμενε ανοιχτό τέτοια ώρα. Γιατί δεν ήταν ένα απλό μπαράκι. Το "Σίλβερ Μπούλετ" όπως το λέγανε ήταν ενα κοινό μέρος για τούς επαγγελματίες εξορκιστές που βρίσκονταν τριγύρω και ο Λούκ ήξερε ότι κάποιος θα τον βοηθούσε. Άλλωστε ποιός δεν θα ήθελε να δουλέψει με τον Λούκ Γουέσον?
Πέταξε το φτυάρι σε μια γωνία και μπήκε ξανά μέσα στο σπίτι. Πρίν φύγει όμως, όπως και κάθε φορά έπρεπε να ασφαλίσει το σπίτι από...το κακό. Έκανε μία γραμμή άλατος σε κάθε παράθυρο,σχισμή και πόρτα και σχεδίασε με το αίμα του πίσω απο την κύρια είσοδο, ένα αντί-σατανιστικό σύμβολο. Ναι δεν ήταν και απο τις πιο ευχάριστες στιγμές, απλά έκοβε την παλάμη του με έναν σουγιά.

Αφού ήταν σίγουρος ότι όλα ήταν τέλεια ασφαλισμένα πήγε να ετοιμαστεί.
Φόρεσε το μενταγιόν με την φλεγόμενη πεντάλφα, το οποίο εμπόδιζε τους δαίμονες να μπούν στο σώμα του και ψεκάστικε λίγη απο την αγαπημένη του κολόνια. Έβαλε ενα άσπρο πουκάμισο με μια κόκκινη γραβάτα και φόρεσε την μαύρη καμπαρντίνα του.

Χτένισε βιαστικά τα μαλλιά του και βγήκε απο την πόρτα κλειδώνωντας τη. Προχώρησε σφυρίζοντας στην γκαραζόπορτα, που πάντα ήθελε κάνα δυό κλωτσιές για να ανοίξει και όπως πάντα το "μωρό" του τον περίμενε μέσα. Ήταν μια κόκκινη Corvette του 67' με μαύρες ρίγες στο καπό χωρίς καμμία ιδιαίτερη έκπληξη. Ο Λούκ την φώναζε "μωρό". Μην τον κρίνετε επειδή μιλάει στα αμάξια, έχει δει πολλά. <<Σου έλειψα?>> είπε στο αμάξι καθώς το χτύπησε απαλά στην οροφή.

ΒlackeyeWhere stories live. Discover now