Chapter 5: My Friend, Full of Fur

114 16 34
                                    

^^Τζέις
Μεγάλο κεφάλαιο αυτή τη φορά! Δεν ήθελα να το κόψω κατάντησε κουραστικό :P

Τζέις:"Θα μπορούσες απλά να μας πεις την αλήθεια"

Η Έρικα δεν μπορούσε να τους κοιτάξει στα μάτια. Απο την πλευρά τους εκείνοι δεν είχαν πρόβλημα να έρθει μαζί. Ο Ράσκαλ όμως έκανε τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Έρικα:"Να φανταστώ τώρα θα με πάτε πίσω, να συνεχίσω να δουλεύω σε ένα μπάρ με μεθυσμένους εξορκιστές χωρίς να σας νοιάζει πως νιώθω εγώ. Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Ειδικά εσένα Τζέις που δεν έισαι γονιός"

Λούκ:"Μην λες βλακείες! Και φυσικά νοιαζόμαστε για εσένα, είσαι σαν κόρη μας. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιος άλλος έχει προτεραιότητα απο εμάς"

Έρικα:"Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να δω τον Άνταμ. Έστω για λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό κάνω εδώ"

Τζέις:"Αν κάθε φορά που ο Λούκ ήθελε να βρίσκετε με την Ρόουζ έφερνε τα πάνω κάτω, τώρα θα γινόταν το τέλος του κόσμου"

Έρικα:"Ο Λούκ και η Ρόουζ έχουν πάρει διαζύγιο. Και ποτέ έφερα εγω τα πάνω κάτω?

Τζέις:"Για να σκεφτώ. Μόλις τώρα!  Ξέρεις καπ...

Λούκ:"Αρκετά! Ρε παιδιά εσείς δεν υποφέρεστε. Ξέρετε κάτι? Χέστε τα! Χέστε τα όλα! Όσο είμαι εγώ πίσω απο αυτό το τιμόνι, όλοι θα είναι υπό την ευθύνη μού. Είμαστε λίγα μίλια έξω απο το Μάνσφιλντ και κανένας δεν σκέφτηκε ότι πληρώνω βενζίνη! Η Έρικα μένει. Και αφήστε τον Ράσκαλ πάνω μου"

Ο Τζέις χαμογέλασε με την αποφασιστικότητα του Λούκ. Έτσι ήταν και παλιά. Η Έρικα κατά ευχαριστημένη πετάχτηκε απο το πίσω κάθισμα και αγκάλιασε τον Λούκ. Άντε του έριξε και ένα φιλάκι στο μάγουλο. Γι'αυτήν ηταν ο τρελός "θείος" που ποτέ δεν είχε. 

Ο Λούκ πάτησε φουλ τα γκάζια και συνέχισε στην πορεία του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Λούκ πάτησε φουλ τα γκάζια και συνέχισε στην πορεία του. Αφού πρώτα έφαγαν. Αν είναι δυνατόν ο Λούκ να μην φάει? Μετά απο κάμποσες ώρες έφτασαν πια στο Μάνσφιλντ. Ήταν ένα χωριό βόρεια της Πενσιλβάνιας στα βουνά. Οτιδήποτε θα μπορούσε να καραδοκεί σε αυτά τα πυκνά δάση.

ΒlackeyeWhere stories live. Discover now