Chapter 8 : Squad

94 12 12
                                    

Ο Λούκ γράφει σε ένα κομμάτι χαρτί.

Λούκ:"Ημέρα Έκτη. Δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο για το που βρίσκεται ο Τζέις. Ο Ράσκαλ μου είπε οτι ήπιε το αντίδοτο οταν γύρισε σπίτι του. Ανησυχώ πολύ για την ζωή του. Και η Άλεξ δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Άκου. Ξέρω ότι έχουμε τις διάφορες μας. Ξέρω επίσης οτι δεν έχω πάντα δίκιο. Αλλά πρέπει να καταλάβεις οτι το κεφάλι μου σας χωράει όλους μέσα. Δεν ξέχασα κανέναν. Χρειάζομαι την βοήθεια σου. Υπόσχομαι να αλλάξω για καλό. Συνάντησε με στο "Σίλβερ Μπούλετ" αύριο το απόγευμα. Με αγάπη, Μπαμπάς."

Ο Άνταμ δεν είχε απαντήσει σε κανένα απο τα γράμματα του πατέρα του. Του κρατούσε κακία για πολύ καιρό τώρα μετά τον χωρισμό του με την Ρόουζ. Αλλά για μία φορά ήλπιζε ότι θα ήθελε να συναντηθούν.

Ο Λούκ τελείωσε με το γράψιμο και έσβησε το τσιγάρο στο τασάκι. Ένιωθε αρκετά παράξενα μετά απο μια βδομάδα με το δάγκωμα αν και δεν μπορούσε ακόμα να πάρει την τελική του μορφή. Κοίταζε τον εαυτό του στον καθρέφτη και φαινόταν χλωμότερος μέρα πάρα μέρα. Οι κυνόδοντες του ήταν αρκετά μεγάλοι και τους εμφάνιζε όποτε ήθελε. Έκοψε ακόμα και τις φλέβες του αλλά η πληγή έκλεισε αμέσως. Και αργά η γρήγορα κάποιος θα μάθαινε τι του συνέβη.

Πήρε τηλέφωνο ακόμη και τον Κλάρκ για να ζητήσει βοήθεια. Ήταν παλιός φίλος τους απο το αστυνομικό τμήμα, που για ένα χρονικό διάστημα δούλευαν μαζί. Είχε χάσει την γυναίκα του και απο τότε είχε σταματήσει την δουλειά. Αλλά ακόμη και έτσι ο Λούκ χρειαζόταν όση βοήθεια ήταν διαθέσιμη.

Ήταν τέσσερις το πρωί και ο Λούκ είχε βάλει ένα ποτήρι απο καλό παλαιωμένο μπούρμπον που το φύλαγε πάντα για τέτοιες ώρες. Κοίταζε τις φωτογραφίες του γάμου του και χαμογελούσε. Μπορεί να μην πέτυχε η όλη φάση με την Ρόουζ αλλα μπορώ να πω ότι είχαν αρκετές καλές στιγμές. Και ο Άνταμ! Μα τι ζωηρό παιδί που ήταν! Πάντα ήθελε να είναι το κέντρο της προσοχής.

Και εκεί που αναπολούσε το παρελθόν ένας βίαιος γδούπος ακουγόταν στην πόρτα. Η κάποιος μεθύστακας που 'ψαχνοταν' ήταν, η κανα κωλοπαίδι που έβρισκε αστείο να χτυπάει πόρτες σαν τον Jason Voorhees (Παρασκευή και 13 οσοι το έχετε δει). Αλλά μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα για να κάνει τον 'κακό τσαμπουκά' αμέσως πετάχτηκε μέσα ο Ράσκαλ κρατώντας την Άλεξ με ένα όπλο στον κρόταφο.

Λούκ:"Οου! Οου! Μεγάλε ηρέμησε άσε το όπλο κάτω!

Ράσκαλ:"Βρήκα την κυράτσα με τα δοντάκια έξω απο το σπίτι σου να χαράζει κάτι σύμβολα στην πόρτα. Λέγε πώς θες να την στείλουμε στο διάολο?

ΒlackeyeWhere stories live. Discover now