1. Bölüm: Yazıklar Olsun...

5K 304 729
                                    

İlk olarak okumayan varsa önce serinin birinci kitabı olan With Or Without The Mask'i okuyun. Bu kitap o serinin devam kitabı ve bu kitap serisini yarım bıraktım devamı gelmeyecek :")

~Yazardan~

Chat Noir, süpermen edasıyla leydisini kucaklamış ve Hawk Moth'un evinde ilerliyordu. Ev ona çok tanıdık geliyordu ancak o anki öfkesinden burayı tanımakta zorlanıyordu. Arkasındaki üç mucize sahibi ise olayı çoktan çözmüştü ancak seslerini çıkartmamışlardı. En sonunda evden dışarı çıktıklarında Chat Noir eve son kez bakmak için arkasını döndü. Şaşkınlık ve hayal kırıklığından az kalsın kucağındaki Marinette'i yere düşürüyordu. Bu kendi eviydi..

İşte şimdi her şey yerli yerine oturmuştu. O mucizelerle ilgili kitap, Hawk Moth'un malikanesinin kendi evinde olması, uzun zaman önce gördüğü kabusta Hawk Moth'un ona 'oğlum' demesi... Hawk Moth'un gerçek kimliği Gabriel Agreste idi... Plagg'i öldüren, leydisine zarar veren kişi babasıydı...

Gözyaşlarını tutamadı ve yanaklarının ıslanmasına aldırmadan leydisini asla bırakmayacakmışçasına kucaklayıp hızlı adımlarla yürümeye devam etti. Etraflarındaki kalabalığı yararak oradan uzaklaşmaya çalıştı. Ancak bir sunucu onu durdurdu.

"Chat Noir, bize bu olayla ilgili bilgi verebilir misiniz?"

"Veremem. Hanımefendi, çekilir misiniz?" deyip yanından geçmeye çalıştı ancak kadın onu yine durdurdu.

"Ladybug nerede? Arkanızdaki bu üç çocuk burada ne arıyor?"

"Benim adım Chloe Bourgeois! Ben başkanın kızıyım." diye çemkirdi Chloe. Chat sinirli bir şekilde,

"Bayan, çekilin."

"Kucağınızdaki kız Ladybug m-"

"ÇEKİL DEDİM!" diye bağırdı ve Marinette'i iyice kucaklayarak bir hışımla kadının yanından geçti. Kadın kibarlıktan anlamıyordu, illa sert bir dille anlatması gerekiyordu. Arkasından Nino, Alya ve Chloe onu takip ediyordu.

Bir süre sonra hastaneye varmışlardı. Marinette'i bir odaya aldılar. Haberi alan Bay ve Bayan Dupain-Cheng hemen hastaneye geldiler. Bayan Sabine ağlıyordu. Nino, Alya, Chloe ve Chat Noir'ı da yaralı görünce bir fena olmuştu. Marinette'in ailesinin Chat Noir'a yönelttiği ilk soru şu oldu,

"Kızımıza ne oldu, neden oradaydı?" Chat bu soru üzerine afallamıştı. Ona kızının Ladybug olduğunu söyleyemezdi. Marinette'den duyması en iyisiydi.

"Kızınızdan duymanız en doğrusu olur, efendim."

***

"Gözlerini açıyor!" Marinette gözlerini açtığında gözünü kamaştıran parlak ışık yüzünden tekrar gözlerini kapattı. Birkaç kez gözlerini kırparak etrafına bakındı. Alya, Nino, Chloe, Nath, kısacası bütün sınıf, annesi, babası ve Chat Noir buradaydı. Babası soluna, Chat Noir da sağına oturmuştu. Annesi babasının yanında, Alya Chat'in yanında dikiliyordu. Bütün sınıf da içeri sığmaya çalışıyordu. Bu sahne ona yangını hatırlatmıştı. Ynagından sonra da ziyarete gelmişlerdi. Bir dakika, Chloe ve Chat Noir mı? İkisi de burada mı beklemişti? Ne zamandır baygındı?

"Tatlım, nasılsın?" diye sordu babası kızının başını okşayarak. Marinette babasının elini tuttu ve,

"İyiyim, baba." dedi. Gözleri Chat Noir'ın endişeli, yeşil gözleriyle buluştu. Yüzüğü olan eliyle Marinette'in elini tutuyordu. Marinette Chat Noir'ın yüzüğüne çevirdi bakışlarını. Diğer elini de yüzüğün üzerinde gezdirdi. Chat Noir yutkundu. Her yüzüğüne bakışında aklına Plagg geliyordu. Kimse konuşmuyor, Marinette'i izliyordu. Ortamdaki bu sessizliği Myléne bozdu.

Unlucky: The Mask Serisi 2حيث تعيش القصص. اكتشف الآن