2. Bölüm: Çünkü Ben...

3.5K 269 460
                                    

Medya bölüme başlamadan önce sıkıntıdan verdiğim isim 😂 Bomba bir bölüm oldu *-*

Bölüm Şarkısı: Hatsune Miku - Romeo And Cindirella

İyi okumalar ^-^

Chat Noir sinirle malikaneden çıktı ve Master Fu'nun masaj salonuna doğru yürümeye başladı. İnsanlar onu gösterip fısıldaşıyor,

"Aa Chat Noir! Duyduğuma göre mucizesı kırılmış." gibi şeyler söylüyorlardı. Yapabilse çatıların üstünden gidecekti ama mucizesi kırıldığı için hem mucizesinin verdiği özelliklerini kaybetmişti, hem de gerçek kimliğine dönemiyordu. Ne yapacaktı?

Master Fu'nun masaj salonuna varınca kapıyı çalmasına gerek kalmadan kapı açılmıştı, her zamanki gibi. Bir hışımla içeri girdi Adrien. Master yine aynı minderi işaret ederek,

"Şuraya otur ve bu sefer anlatacaklarım bitmeden hiçbir yere gitme." dedi. Adrien başını olumlu bir şekilde salladı ve minderin üzerine oturdu. Master da karşıdaki mindere.

"Bak, Adrien. Plagg ölmüş olabilir ama bu onu geri döndüremeyeceğimiz anlamına gelmez." Adrien'ın gözleri sevinçle parıldadı. Master devam etti, "Ancak dediğim gibi, bir ölüyü hayata döndürmek için Tanrısal Güç'e ihtiyacımız var. Ve bu ancak..."

"...Ladybug ve Chat Noir'ın mucizesinin birleşimi sonucu ortaya çıkan bir güçtür." diye Master Fu'nun cümlesini tamamladı. Master da bu dediğini başıyla onayladı. Adrien endişeyle alt dudağını ısırdı ve aklındaki soruyu sorrdu,

"İyi de benim mucizem kırıldı. Onu nasıl geri döndüreceğiz?"

"Bu duyduklarınla afallayabilirsin, beni dikkatli dinle." Adrien oturduğu yerde doğruldu ve Master'a odaklandı. "Sizin bildiğiniz sadece yedi mucize var, değil mi? Uğurböceği, kara kedi, arı, tilki, kaplumbağa, tavus kuşu ve kelebek mucizeleri." Adrien başını olumlu bir şekilde salladı. "Bu yedi mucize dışında daha bir sürü mucize var. Mesela aslan mucizesi, kötü ellere geçtiği için yok edilmek zorunda kalındı." Bu dediğiyle Adrien'ın tüyleri diken diken olmuştu. Sürekli kötü ellere geçiyor diye bir mucizeyi, bir kwamiyi, bir canlıyı mı öldürmüşlerdi?

"Ne yani, siz bir kwamiyi mi öldürdünüz?" diye sordu hüzün ve öfkeyle.

"Zorunda kaldık."

"Siz de o mucizeyi vermek için düzgün kişileri seçseydiniz?"

"Zaten düzgün kişiler seçiyorduk. Yaşadıkları olaylar yüzünden ve ellerindeki gücü kontrol edemedikleri için kötü yola sürüklendiler. Kelebek mucizesinin sonu da böyle olabilir."

"Kötü ellere geçiyor diye bir canlıyı masum olduğu halde öldüremezsiniz!"

"Adrien, konumuz bu değil."

"Sizin İyilik Koruyucusu olmanız gerekiyor, Kötülük Koruyucusu değil. Canlı öldürmeniz değil, onları korumanız gerekiyor."

"Adrien. Konumuz. Bu. Değil." dedi Master kelimeleri heceleyerek. Sesi biraz yüksek ve kızgın çıkmıştı. Bunun üzerine Adrien sustu ve Master'ın söylediklerini dinlemeye devam etti. "Çin'de yedi mucize daha var. Bu mucizelerin iki tanesi buradaki iki mucizeyle aynı. Onlar da tahmin ettiğin gibi uğurböceği ve kara kedi mucizesi. Diğer beş mucize ise; köpek, baykuş, çita, panda ve örümcek mucizesidir. Eğer oradaki Ladybug ve Chat Noir'a ulaşabilirsek Plagg'i iyileştirmeleri için onları ikna edebiliriz. Bir can kurtaracakları için bunu seve seve kabul edeceklerini düşünüyorum."

"Marinette yarı çinli, belki oradaki akrabalarını görme bahanesiyle Çin'e gidebilir."

"Evet, olabilir. Ailesi kabul etmezse onlara gerçeği söyleyebilir. Sonuçta ailesi onun kim olduğunu biliyor."

Unlucky: The Mask Serisi 2Where stories live. Discover now