4. Bölüm: Sürpriiz!

3K 238 546
                                    

Adrien Marinette'in bileğini kavramış onu dışarı çıkarıyordu ki odadan çıkınca Bay ve Bayan Dupain'in şaşkın bakışlarıyla karşılaştı. Marinette Adren'a fısıldadı,

"Adrien, üzerimdekiler..." Adrien o zaman Marinette'in üzerinde hala hastane kıyafeti olduğunu fark etti.

"Eheheh... 😅" Gergince gülümsedi ve Marinette'i odaya geri soktu.

"Uh... Şey, sen giyin ben dışarda bekliyorum." dedi ve dışarı çıktı. Marinette önce şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı ve istemsizce sırıttı.

"Aptal kedi." Masanın üzerindeki pembe çantanın fermuarını yavaşça açtı ve içindeki günlük kıyafetlerini çıkardı. Elbisenin ucundan tuttu ve yukarı doğru yavaşça kaldırdı. Ancak bunu yapmasıyla sırtına feci bir ağrı girmişti.

"Aauchh!" Birkaç saniye sonra kapı çalındı.

"M-Marinette? İyi misin?" Bu Adrien idi.

"Umm... E-Evet! İyiyim, bir şey yok!" Bıkkınlıkla yanaklarını şişirdi "Doğru ya, artık Tikki yok... Eskisi gibi çabuk iyileşemiyorum..." Tekrar elbiseyi çıkarmayı denedi ancak kollarını yukarıya kaldırmasıyla acıyla inlemesi bir oldu. Adrien yine kapıyı çaldı,

"Marinette?"

"Lanet olsun... Yardıma ihtiyacım var..." diye söylendi kendi kendine ve seslendi, "Adrien, annemi çgağırabilir misin?"

"Uh... Onlar gitti, seni yirmi dört saatliğine ödünç aldığımı söyledim."

"Ne? Cidden hemen izin verdiler mi?"

"Umm... Evet?" Marinette gerginlikle alt dudağını ısırdı.

"Sana bunu sorduğuma inanamıyorum ama yardımına ihtiyacım var." dedi ve kapıya yaklaştı Marinette.

"Ne konuda?"

"Uh... G-Giyinme ko-konusunda." dedi ve kızardığını hissederek Adrien onu göremese bile başını öne eğdi. Aslında Adrien'ın da ondan bir farkı yoktu. (ABİ SAKIN FESAT ANLAMAYIN FESAT FALAN YOK YORUMLARDA FESAT BIR ŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM SKZGZJ)

"Eee... Ehe... Ş-Şey... T-Tamam o zaman. İçeri g-geliyorum." dedi ve kapıyı yavaşça açtı Adrien. İçeri girince Marinette'in kızarmaktan domatese dönmüş suratıyla karşılaştı.

"Sakın bakma." dedi Marinette. Adrien başıyla onayladı ve başını başka bir tarafa çevirip elbisenin ucundan yukarı kaldırdı. Marinette de kollarını elbiseden çıkardı. Tam elbiseyi üstünden çıkarınca sırtında aynı acıyı hissetti ve inledi. Adrien panikle başını Marinette'e çevirdi.

"N'old-"

"Bakma!" Adrien panikle başını yine başka bir tarafa çevirdi. Neyseki Marinette'in panik olduğunu belirten bakışlarının dışında başka bir şey görmemişti.

"Ö-Özür dilerim." En sonunda elbiseyi çıkarmayı başardılar. Marinette zorlukla pantolonunu giymiş, Adrien da tişörtünü giymesine yardım etmişti.

"Kalanını ben halledebilirim, teşekkürler." dedi Marinette eline ceketini alarak.

"Önemli değil. Eşyalarını toplamana yardım edeyim." dedi ve masanın üzerindeki eşyaları düzgün bir şekilde çantaya yerleştirdi. Marinette de o sırada ceketini ve babetlerini giydi.

"Geriye kaç saat kaldı?" diye sordu Adrien.

"Yirmi üç saat kırk altı dakika elli bir saniye." dedi ve telefonuna alarm kurdu.

"Gidelim o zaman." dedi ve Marinette'in elinden tutup dışarı çıkardı. Neyseki çıkış işlemlerini Marinette'in ailesi halletmişti. Marinette saçlarını toplayamadığı için söyleniyordu.

Unlucky: The Mask Serisi 2Where stories live. Discover now