6. Bölüm: Ebedi Kötülük

2.8K 196 201
                                    

~Yazardan~

Marinette ve Adrien pikniklerini yapmış, Adrien'ın mucizevi bir şekilde yanlarındaki alışveriş poşetlerinden çıkardığı mayoları giyerek gölde yüzmüşlerdi. Şimdi de çimenlere uzanmış, çiçeklerin arasında gün batımını izliyorlardı. En azından bir günleri sakin ve güzel geçmişti.

"Adrien?" dedi Marinette.

"Hm?"

"Teşekkür ederim." dedi ve başını yeşil gözlerini kendi gözlerine diken Adrien'a çevirdi.

"Ne için?"

"Her şey için. Ne olursa olsun, sana nasıl davranırsam davranayım beni sevmekten vazgeçmediğin için..." Bunun üzerine Adrien gülümsedi.

"Birini sevdiğin zaman böyle yaparsın. Onu doğrularıyla, yanlışlarıyla, her şeyiyle kabul edersin." Bunun üzerine ikisi de gülümsedi.

*Yazar araya girer.* "AAAAAĞĞH YETER BE ÇIK RIMİNTİK ILMIYA BIŞLIDI. EKŞIN YAPMAM LAZIM. AAAYYH! *Okurlar yazarı sakinleştirir.*

~Yazardan~

Marinette ve Adrien göl kenarında, yazarın değimiyle 'rımıntik' anlar yaşarken Ayka da evinden çıkmış, Master Fu'nun yanına gidiyordu.

"Demek onca şeyden sonra hala insanları akumalamanın peşindesin... E uğurböceği mucizesi sende zaten, kara kedi mucizesini de kırdın! Tanrısal Güç'ü nasıl elde etmeyi planlıyorsun gerizekalı!" diye söyleniyordu Ayka. En sonunda varmıştı masaj salonuna. Her zamanki gibi kapı kendi kendine açılmış, Master Fu da bağdaş kurmuş, Ayka'nın karşısında oturuyordu. Ayka içeri girdi ve kapıyı kapattı. Ayka hızlı davranıp Master Fu'dan önce konuşmaya başladı.

"Mrs. Agreste'i bir an önce o mucizenin içinden çıkarmalısınız, master." Bu ani giriş Master'ın afallamasını sağlamıştı. Ayka devam etti. "Hawk Moth madem Mrs. Agreste'i geri döndürmeye çalışıyor, öyleyse onu bir an önce geri döndürelim de Hawk Moth'un saçmalıkları sona ersin."

"Ayka, Tanrısal Güç'e ihtiyacımız var."

"O zaman bir an önce Adrien ve Marinette'in Çin'e gitmesi lazım. Hawk Mothun bu yaptıkları kabul edilemez. Onu bir an önce yok etmeliyiz." Ayka şaşkınlıkla gözlerini irileştirdi. "Yok etmek mi? Ben onu durdurmalıyız diyecektim... Neden böyle oldu?.." İkisi de bir süre konuşmadı. Daha sonra Master Fu ayağa kalktı.

"Hawk Moth sana bir şey yapmış."

"Anlamadım."

"Sana gönderdiği akumanın diğerlerine göre farklı bir özelliği var mıydı?"

"Uh... Bilmiyorum." dedi ve düşünmeye başladı Ayka. Birkaç saniye sonra telaşla gözlerini kırpıştırdı. "'Akumayı gönderirken ebediyen dediğime emindim.' gibi bir şey demişti. E-Ebediyen derken ne demek istedi?" Master, Ayka'ya ayağa kalkmasını işaret etti. Ayağa kalkınca Master, boyu Ayka'ya göre kısa kaldığı için biraz zorlansa da elini Ayka'nın omzuna koydu.

"Evladım... Hawk Moth sana kalbini yavaş yavaş saran, içinde ebedi kötülük barındıran bir akuma göndermiş. Sanırım planı seni kendine benzetmek ve Uğurböceği ile Kara Kedi'ye karşı kullanmaktı. Ancak işler umduğu gibi gitmedi ve sen Uğurböceği ile Kara Kedi'ye değil, Hawk Moth'a düşman oldun."

"Huh? Bu kalbime giren ani ağrıları açıklıyor..."

"Böyle bir şey tekrar yaşanırsa bana bildir. Eğer bu kötülük bütün kalbini sararsa sevdiklerin dahil herkesi yok etme arzusuyla dolup taşarsın. Senin iyileşmen için de Tanrısal Güç'e ihtiyacımız var... Adrien ve Marinette'i getirmelisin, hemen."

Unlucky: The Mask Serisi 2Where stories live. Discover now