Kaçak Vampir Tanıtım

59 5 0
                                    

Herkesin tanıtımını yaptım, kendiminkini de yapayım madem dedim.


Bu bambaşka bir dünya değil. Bambaşka iki dünya.

İki dünyada yaşayan 3 farklı ırk. 

Vampirler

İnsanlar

Koruyucular

Vampirler ve koruyucular bir dünya da, insanlar farklı dünyada yaşıyor. Birbirlerinden haberleri yok. Sadece koruyucular biliyor ve koruyucu denilen gizemli varlıklar, bir şeyler çeviriyor. 

Açelya, sırlarla dolu hayatında, çözümler arıyor. Meraklı insanlar ve isyancılar koruyucular tarafından öldürüldüğü için hiçbir şeyi öğrenemiyor.

Ta ki...

Her evde olan, girilmesi yasaklanmış gizemli odaya girip, sadece seçilmişin okuyabileceği kitabı bulana kadar...

Açelya iki dünya arasındaki geçişi çözebilirse neler olacak?

İnsanlar dünyasında, hiç olmaması gereken birine aşık olursa? Uraz'a.

Belki de bu sırları hiç çözmemeliydi. O zaman bu karmaşıklığın tam merkezinde olmazdı. Tabii, koruyucular iki ırkı da yok edip iki dünyaya da hükmetmeyi başarabilecek güce sahip olabilecek olmasaydı...

Sırlarla dolu bu dünyaya, pardon dünyalara yolculuk etmeye hazır mısınız? Aşkı, heyecanı, tutkuyu, korkuyu, merakı ve öfkeyi iliklerinize kadar hissetmeye var mısınız?


Not: Bu kitapla da Wattsy2016'ya katılındığı için kitabın oylamaya, ilgiye ihtiyacı vardır. Bunu kazanmak tamamen size kalmış bir durum. Umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz...

 Umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Wattpad Kitap Yardım MerkeziHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin