önemli karar- sevinenler olabilir(belki)

34 9 9
                                    

iki şeyden bahsedeceğim. 1.si

aşağıdaki koyu renkli yazıyı ben yazmadım! bu hesap ortak değil ve parolamı bilen kimse yok. bu bölüm nasıl çıktı, o yazıları kim yazdı bilmiyorum ama bu konu oldukça garibime gitti. wattpad'da hesap çalma diye bir şey var mı? bu konuda bilgisi olan bana ulaşırsa sevinirim.

neyse. asıl konuya geliyorum. artık kapak yapmayacağımı söylemiştim. ancak bir karar aldım. her hafta, sadece bir tane kapak tasarlayacağım. bunu da ya cumartesi ya da pazar yaparım büyük ihtimalle. herkese kapak yapacağımı söylemiyorum, gerçekten ihtiyacı olan ve vereceğim emeğe değecek kişilere yapacağım. sadece bir kapak yapacağım ama çok uğraşıp, güzel bir şey çıkaracağım.

bana yazan herkese yapacağım anlamına gelmese de bu-nedenini şimdi açıklayacağım- yine de her hafta seçtiğim birine yapmayı düşünüyorum.

gelelim niye kapak yapmayı önceden bıraktığıma ve şimdi de haftada sadece bir kapak yaptığıma.

aslında iki sebep var. birincisi: okulların açılması ve bu yılın benim için çok önemli bir yıl olması, evet ama asıl sebep bu değil. bu da var ama tam olarak değil.

önceden kapak tasarladığım kişiler, bana birçok kapak yaptırdı. Herkese söylemiyorum bunu sakın yanlış anlamayın. o kişiler, beni saatlerce uğraştırdılar ve ardından başka kitapları için de tekrar tekrar istediler.

ancak sonuç olarak hiçbirini kullanmadılar ve ya kendileri yaptılar ya da birine yaptırdılar.

tamam, sevmemiş olabilirler ancak madem sevmedi, niye tekrar tekrar isteyip beni uğraştırıyorlar? sevmediyseniz sevmedim deyin olsun bitsin. diğer kitaplar için, şunun için bunun için derken ben resmen tüm günümü bilgisayar başında geçirdim.

onu da geçtim, bir teşekkür bile etmeyenler var, istiyorlar, uğraştırıyorlar, ne teşekkür ediyorlar ne de kapağı kullanıyorlar. sadece, daha fazla istiyorlar.

elbette bunu herkese söylemiyorum, çok iyi insanlarla da karşılaştım, gerçekten çok çok sevdiğim insanlar oldu ancak bu bahsettiğim kişiler beni o kadar üzdüler ki bu işi bırakmak zorunda kaldım.

o nedenle, gerçekten verdiğim emeğin karşılığını alabileceğim kişiler istekte bulunsun lütfen. yani karşılık falan istemiyorum, sadece o kapağı kullansınlar yeter, onu da geçtim tekrar tekrar boşu boşuna istenmesin ona bile razıyım. her neyse, çok uzattım ki buraya kadar okuyan olduğunu hiç sanmıyorum. eğer ki okuyan varsa teşekkür ederim.

umarım geri başlamakla hata yapmıyorumdur.

⭐Siz Değerli Okurlarım!Şimdi sizlere bir masal anlatacağım.. Bu masalda iddia yok, yalan dolan hiç yok.. Birbirlerinden tamamen farklı, ayrı dünyalarda yaşayan iki insanı; sizce bir araya ne getirebilir? Tesadüfler mi? Kesinlikle hayır.. Hele de konu aşksa...'Gözler, kalbin aynasıdır' diyor Yağmur Demirel. İşte bu yüzden Ela Göz ve Peri Kızı'nın masalı, aşk değil, tutku asla.. Bu masalın sırrı nedir bilir misiniz ayrıca? Onların masalı bir sevda.. Bütünüyle Bir Kara Sevda... ❤ Kim olduğumun bir önemi yok.. Belki de geleceğin en ünlü yazarı...⏳Kimbilir?

Bir göz atarsanız çok seviniriz...

Artık nadiren gireceğim. Eğer bir, iki hafta cevap veremezsem yanlış anlamayın. Elbet sizi cevaplandırırım ama geç olabilir.

Wattpad Kitap Yardım MerkeziHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin