kapak istekleri?

65 13 17
                                    

Sizinle bir konu hakkında konuşmam gerekiyor sanırım.

Birçok yere kapak tasarımı yapmayı bitirdiğimi yazmıştım. Bölüm olarak paylaştım, son 3 kapak tarzı şeyler yazdım, giriş bölümüne koyu harflerle yazdım ve hatta her şeye rağmen büyük bir sabırla tüm yorumları cevapladım ama bu iş gerçekten ama gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı.

Bir kapak istiyorsunuz, gelişmek istiyorsunuz anlıyorum ve elimden geldiğince birçok kişiye bu konuda karşılıksız yardımda bulundum. Teşekkürü falan geçtim, teşekkür için yapmıyorum bunu. Ama saatlerce, ''çeşit çeşit olsun, belki sevmez'' diye hazırladığım kapaklara bakma zahmetine dahi girmeyenler oldu. Yine de devam ettim.

Ama şu konuya açıklık getirelim. 

Kapak işini bıraktım.

Lütfen bu konuda, yazdığım hiçbir yazıya bakmadan, azıcık bir araştırma gereksinimi duymadan tekrar tekrar kapağınızı nasıl istediğiniz hakkında yorumlar yapmayı bırakın. Lütfen. Gerçekten yoruldum.

Sert bir dil kullandığım için gerçekten çok özür dilerim ama lütfen siz de yardım istediğiniz kişilere bir nebze olsun saygı gösterin.

Okuyanlara teşekkür ederim. 

Bunu da okumayıp yorumları bırakmaya devam edecek kişilere de artık cevap vermeyeceğim, üzgünüm. Bence fazlasıyla sabredip tek tek yeterince yorumu cevapladım. Keşke karşılıksız yardım ettiğim için uzun bir süre, beni kullanmak yerine azıcık dahi olsa saygı gösterseydiniz. Çünkü yine kırılan ve bu durumlara kafa yorup ''acaba yanlış mı yaptım? onlar suçsuzdu da ben mi yeterince açık olamadım?'' diye düşünen ben olmaya devam ediyorum...

Tekrar, okuyanlara teşekkürler.

Wattpad Kitap Yardım MerkeziWhere stories live. Discover now