DUYURU VE TANITIM!!

39 9 0
                                    

İlk önce tatlış bir kitabı tanıtayım, siz de bir göz atın, severseniz kütüphanenize ekleyin. Sonra size vereceğim bir haber olacak...

OYUN: SATILIK

Hayatım birden değişti. Normal fakir ve ezik bir kızken ailemin beni satmak istemesi ile büyük bir kavga edip evden kaçtım. işte her şey o zmn değişti. Birden kendimi yeni bir yetim okulunda buldum. Sonra ise Türkiye'nin en iyi kolejinde. Yeni arkadaşlar edindim. Hayatıma yeni bir kişi girdi. Sonra ise hiç beklemediğim bir şekilde mafya işlerine bulaştım. Arkadaşlarımın gizli ve hiç tahmin edemeyeceğim sırlarını ve özelliklerini farkettim.Bazen eski Nilan'a bakarım. Bazen yeni Nilan'a. Çok değişmiştim. Bunu başlatan ise ailemin beni "SATILIK" diye adlandırmasıydı.

...

Kısa keseceğim, sonuçta bir yazar kardeşimizin kitabını tanıtmak için yayınladığım bir bölüm olmalıydı bu.

Wattpad'i bir süreliğine bırakıyorum. Tam bir tarih veremeyeceğim ama geri döneceğimi bilin. Gerekçelerimi ve ayrıntıları öğrenmek isterseniz (pek kişi olacağını sanmıyorum ama:( ) pelinLOVE adlı hesabımdan ulaşabilirsiniz. Buraları okuyan ve yukarıdaki kitaba bir göz atanlara çok çok teşekkür ederim.

Kendinize iyi bakın!

Bu arada natalialily tanıtım bölümünü işgal ettim kusura bakma. Umarım daha çok gelişirsin ve kitabın büyür<3

Wattpad Kitap Yardım MerkeziWhere stories live. Discover now