Psikopat Kumral Tanıtım

54 4 1
                                    

siz hala @__Pikachu-Bayan__ 'ın psikopat kumral adlı hikayesine bakmadınız mı ? Bu sürükleyici hikayeden haberiniz yok mu ? Bakmanızı tavsiye ederim. Okuyunca bırakılmayan bir hikaye.

HER HİKAYE BİR ŞANSI HAK EDER. O KADAR UĞRAŞ SONUCU BENCE BUDA HAK EDİYOR.

 Ayak seslerini duymamla beynim açılmaya başladı uyandığımı belli etmeden durdum başıma gelip her zaman akşamları bacağımın arasına o kadar sıkı almama rağmen yere düşen yastığımı alıp kafama indirince " nabıyosun la değişik " diyiverdim gözlerimi açtım fakat karanlıkta olduğumu fark edince evde deli gibi bağırmaya başladım. 

" Ay kör oldum Allahım sen beni affet .." diye debelenirken gözümde unuttuğum göz bandımı çıkarttı önümü baktığımda sırıttı ve suratı yine ciddi şekline büründü. Ben ise gördüğüm kişi karşısında soktaydim " bir dakikan var hemen hazırlan suren başladı " diye bağırınca irkildim onu dinlemekten nefret ediyordum ama göt korkusu işlerimi halledince kapıya koştum arabanın kapısını açınca işkence beni beklediğini anlayan ayaklarım benden habersiz koşmaya başlayınca beynim olaya el vererek kafamdaki ahtapotlari yiyen zürafalar durdu ve daha hızlandım .....

SONUN BAŞLANGICI...

Küfür içerir.

Wattpad Kitap Yardım MerkeziOnde as histórias ganham vida. Descobre agora