Part 4

417 38 13
                                    

Πηρα τηλέφωνο την μάνα μου και ξεκίνησα να της λεω τι έγινε. Στην αρχή δεν με πίστεψε αλλα μετα οταν πηγα σπίτι και της εδειξα το mail πείστηκε και ξεκινησε να μου σπαει τα νευρα λεγοντας ποσο δικιο ειχε και τα λοιπά.

Δ: Θα πάω.
M.Δ: Εισαι σίγουρη?
Δ: Ναι μαμά.... καταρχην ειναι όνειρο ζωής να πας στην Κορεα και να γνωρισεις τα group τα οποια τα ακουγες απο πρώτη Γυμνασιου και εχεις δεθεί με αυτα με εναν τρόπο "μαγικό".
Μ.Δ: Πρώτη φορά σε ακούω να μιλας έτσι και απο οσο καταλαβαίνω εισαι αποφασισμένη να πας ακομα και να σου πουμε οχι αν και αυτό δεν γίνεται γιατί ο πατέρας σου θα σου πει κατευθείαν ναι πίστεψε με.
Μπ.Δ: Μέσα στο μυαλό μου εισαι. Φυσικα και το κορίτσακι μας θα πάει , σε λιγο θα γινει ενηλικας.
Μ.Δ: Σε αυτό εχεις δίκιο. Λοιπόν συμφωνησαμε... θα πας!!!
Δ: Αααα σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είστε οι καλύτεροι!! Σας λατρεύω!
Μ.Δ: Καλα καλα, για φερε το χαρτί να το συμπληρώσουμε.
Δ: Παω να το βγαλω φωτοτυπία κι έρχομαι.

Πηγα το εβγαλα φωτοτυπία και κατεβηκα. Ξεκίνησαμε και το συμπληρωναμε και φτασαμε στα άτομα που θα ηθελα να έρθουν μαζί μου.

Δ: Ωχ.... Ξεχασα να σας πω πως στο ταξίδι γίνεται να έρθουν μαζί μου αλλα δυο άτομα και θελω να παρετε τηλέφωνο τους γονείς της Ηρώς και της Μαργαρίτας και να τους πείσετε να έρθουν μαζί μου τα κορίτσια. Σας παρακαλώ!!! Τους ειπα με μια γλυκια και ταυτόχρονα λυπημένη φατσουλα.

Μπ.Δ: Καλα εντάξει θα τους πάρουμε τηλέφωνο, μην βαλεις και τα κλάματα.
Δ: Σε ευχαριστώ μπαμπακο! Και του εδωσα ενα φιλακι στο μαγουλο.

Μετα από ώρες ήρθαν και μου ειπαν πως ολα ειναι οκ και πως θα συναντηθούμε ολοι μαζι για να συμπληρωσουμε τα χαρτια. Τελεια ειπα απο μεσα μου και σκέφτηκα πως θα πρέπει να συζητησω με τα κορίτσια για τα group γιατί αμα αποφασίσω από μόνη μόνη μου θα μαλωσουμε ετσι τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα να έρθουν απο το σπίτι κατά τις 6 για να συμπληρώσουν οι γονείς τους τα χαρτια με τα στοιχεία των κοριτσιών και τα λοιπά.

Έφαγα μεσημεριανό, πήγα επάνω στο δωμάτιο μου και επεσα για υπνο. Η μαμά μου με ξύπνησε κατα τις 5 και σηκώθηκα για να ετοιμαστώ. Πήγα επλινα το πρόσωπο μου, τα δόντια μου , έκανα ενα γρήγορο ντουζ και πηγα να ντυθώ. Φόρεσα ενα μπλε σκισμένο παντελόνι και μια άσπρη μπλούζα με μαύρες ρίγες. Κατεβηκα και περιμενα μέχρι να παει 6. Εξι και πεντε χτύπησε το κουδούνι και ηταν η Μαργαρίτα με τους γονείς της χαιρετηθηκαμε και εγω με την Μαργαρίτα πηγαμε και κάτσαμε στην βεράντα και περιμεναμε ποτε θα έρθει η Ηρώ και ξεκινήσαμε να μιλαμε για τα συγκροτήματα και τοτε μπηκε μεσα η Ηρώ και ξεκινησε να λέει οτι ξεχασε να μου πει πως επιτρέπεται μονο 10 groups να γνωρίσουμε.

Το όνειρο [ Kpop Fanfiction] [Completed]Where stories live. Discover now