Πρέπει ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ να το διαβάσετε

307 26 21
                                    

Part 24!!!!

Λοιπον...να μαι και πάλι! Δε το περιμένατε ε; Ναι, ναι το ξέρω η ιστορία τελείωσε ΑΛΛΑ😂
Ποτέ δεν είχα σκοπό να την τελειώσω έτσι και για κανένα λόγο. Απλά νομίζω ότι έχει περισσότερη αγωνία έτσι. Μη με βρίσετε!

Επιστρέφουμε λοιπόν πίσω σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου...
Θυμίζω το τραγικό ατύχημα που έγινε σε ένα απτα προηγούμενα κεφάλαια. Σας αφήνω να διαβάσετε λοιπόν....

Προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου με δυσκολία. Ακούω κάποιον να μιλάει. Πονάει το κεφάλι μου. Μου φαίνεται πως πρέπει να τα ανοίξω. Το φως διαπερνάει τα μάτια μου και με ενοχλεί. Τα εχω μισάνοιχτα. Βλέπω έναν κύριο. Προσπαθώ να τα ανοίξω τελείως, τα καταφέρνω αλλά με ενοχλεί το φως. Το κεφαλι μου πονάει αφάνταστα. Σηκώνομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να κάτσω καλύτερα. Ακούω φωνές. Που είμαι?? Που είναι τα κορίτσια??

Γιατρός: Μην σηκώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Ξεκουράσου. Κύριε Κim ξύπνησε απλα αφήστε την να ηρεμήσει. Θα σας ειδοποιήσω πότε μπορείτε να την δείτε.

Δ: Που είμαι?? Που είναι η Ηρώ? Η Μαργαρίτα?

RM: Δέσποινα ησύχασε. Κοιμήσου και με το που ξυπνήσεις θα τα πούμε όλα εντάξει?

Δ: Εντάξει...

Rap Monster's Pov

Επιτέλους ξύπνησε. Παλι καλά να λες. Είμαστε εδώ με τα παιδιά πόσες μέρες. Δεν πάμε ούτε για προπόνηση ούτε και για τίποτε άλλο. Η συναυλία ακυρώθηκε γιατί τα κορίτσια είχαν ενα ατύχημα. Μάλλον αυτή θα ήταν η προειδοποίηση: Θα έχετε συνέπειες.

Ναι...Θυμάμαι που έστελναν αυτά τα απειλητικά μηνύματα στα κορίτσια, μαζί με τα περιοδικά των φωτογραφήσεων. Η ζήλια φέρνει πολύ κακό τελικά. Δεν θεωρείσαι φαν αν το κάνεις αυτό.

Γιατί όμως να το κάνουν? Δεν μπορείς να μισήσεις καποιον επειδή κέρδισε κάτι και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα! Δεν τους καταλαβαίνω. Θα έπρεπε να χαίρονται για τα κορίτσια.

Όταν μάθαμε για το ατύχημα είχαμε πάει στο dorm. Μας πήραν τηλέφωνο και μας το είπαν από το νοσοκομείο. Πανικοβληθηκαμε όταν το ακούσαμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Τα κορίτσια ήταν στην εντατική. Περιμέναμε ώρες ολόκληρες. Όλη την ημέρα στο νοσοκομείο την περνούσαμε.

Την δεύτερη μέρα μας είπαν ότι οι 2 είχαν περάσει τον κίνδυνο. Πάλι καλά. Αλλά τι έγινε με την άλλη?? Μας είπαν ότι η τρίτη κοπέλα είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι αλλα δεν μας είπαν ποια από τις τρεις.

Το όνειρο [ Kpop Fanfiction] [Completed]Where stories live. Discover now