Part 5

360 38 24
                                    

Ημασταν στο αεροπλάνο, τα κορίτσια κοιμόντουσαν κι εγώ κοιτούσα εξω. Τι όμορφα που ηταν. Καποια στιγμή ενιωσα τα βλέφαρα μου να πέφτουν και μεσα σε 5 λεπτά με ειχε παρει ο ύπνος.

Πρωτη ξύπνησε η Μαργαρίτα και εγω με την Ηρώ μετά απο κανα 20 λεπτό. Κοιτάξαμε τις οθονες μας.και ειδαμε πως σε 1 ωρα φτανουμε Σεούλ.

Είχαμε μια εξαιρετική πτηση. Βγηκαμε εξω και πηραμε μια βαθια ανασα. Δεν μπορουσαμε να το πιστέψου με. Ημασταν Σεούλ!

Πηραμε ταξι και η Ηρώ που ηξερε λιγο καλύτερα κορεατικα απο εμας ειπε στον οδηγό να μας παει στο ξενοδοχείο που θα μεναμε. Πληρωσαμε , πηραμε τα πράγματα μας και μπήκαμε μέσα στο 5 αστερων ξενοδοχείο. Εκει βρικαμε κατι κυριους που μας εξηγησαν το πρόγραμμα μας οσο καιρό θα ειμασταν στην Σεούλ.

Πηραμε το κλειδί του δωματιου μας, τους χαιρετισαμε και πηγαμε στο δωματιο.

Ηταν ενα τεράστιο ευρύχωρο δωμάτιο με πολλες ανεσεις. Τακτοποιηθηκαμε και αποφασισαμε να παμε την πρώτη μας βόλτα στην Σεούλ. Αλλαξαμε και κατεβηκαμε στην ρεσεψιόν για να τους πούμε οτι θα φύγουμε.

Αφήσαμε το κλειδι μας και ξεκινήσαμε την βόλτα μας. Καθως περπατουσαμε στους δρόμους της Σεούλ βλέπαμε δεξια και αριστερά διαφημίσεις με τους BTS, τους Exo, BigBang και αλλα πολλά συγκροτήματα.

Βρήκαμε ενα μαγαζι που πουλουσε διαφορα μπλουζακια απο τους Exo και τους BTS. Με το που το ειδαμε μπηκαμε μεσα και αποφασισαμε να πάρουμε τα πρωτα μας πράγματα απο την Σεούλ. Εγω πηρα 3 μπλουζακια των Exo και 2 των BTS και τα κορίτσια πηρανε περιπου τα ιδια με εμενα. Η Ηρώ πηρε ενα ζευγάρι πιτζάμες με τον Rap Monster (Namjoon) σταμπα!!!! Ηταν απλα πολυ αστειο!!! Το χρωμα της πιτζαμας ηταν ροζουλι!!!!!!! Με την Μαργαρίτα παιθαναμε στα γελια οταν μας ειπε πως την πηρε.

Καναμε βολτες και μετα πηγαμε στο ξενοδοχείο για υπνο γιατί ειμασταν ξεθεωμενες. Κοιμηθηκαμε και περιμεναμε την επομενη μερα.

Ξυπνήσαμε σχετικα νωρίς. Φαγαμε πρωινο και ετοιμαστηκαμε για την πρωτη μας συναντηση. Ειχαμε και οι τρεις παρα πολύ αγχος. Ποιος θα το φανταζοταν πως θα συναντήσουμε τους SHINee!!!! OMG!!!! I can't believe this!!!!

Βγηκαμε απο το ξενοδοχείο και εξω μας περιμένε ενας κυριος ο οποίος θα μας πηγαινε στην SM ENTERTAINMENT. Φτασαμε μετα απο μιση ωρα. Κατεβήκαμε και πηρα μια βαθιά ανασα για κουραγιο. Ειδαμε ενα τεράστιο κτίριο που εξω έγραφε με τεράστια γράμματα SMTOWN.

Το όνειρο [ Kpop Fanfiction] [Completed]Where stories live. Discover now