12. Mind Blow der eeuw

309 46 16
                                    

'Cupido is hier? Zal hij mijn geur herkennen van mijn slip?' fluistert Clairie ongerust. Ik zucht en schud mijn hoofd, terwijl ik een hamburger omdraait. 'Tuurlijk niet,' zeg ik met mijn ogen rollend. Ik geef het wisselgeld aan de klant en bedank hem voor de aankopen. 'Ik maak geen grappen Clairie, maar mensen denken dat wij iets hadden. Benefitsachtig iets,' sis ik fluisterend, ondertussen een hamburger omdraaien. 'O damn. Ik zal hem best wel naakt willen zien,' fluistert clairie grinnikend en begint te giechelen. 'Wat vond hij trouwens van onze actie?' Ik begin nog harder te lachen als ik terug denk aan het gezicht van Elliot. 'Hij vond het écht ge-wel-dig,' keer ik, maar snel vertrekt mijn gezicht. 'Nee hij was echt woest. Maar vond mijn rode slipje wel leuk.'

'O god. Hij herkende je geur. Hij heeft stiekem aan het slipje geroken,' zegt Clairie. Ik geef haar weer een zet en en Clairie valt bijna naar achter met haar burger.

Tegen de avond, is het druk op Walnut Bay. Iedereen is aan het dansen en stelletjes zijn dicht tegen elkaar aan het dansen. Publiek rennen in hun ondergoed de zee in en er wordt illegaal alcohol geschonken. 'Zo jammer dat wij altijd moeten werken bij zulke feesten,' zucht Clairie en doet de gekleurde lampjes aan. 'Het feest gaat door tot twaalf uur en wij werken tot tien uur,' zeg ik en knipoog. 'Denk jij wat ik denk?' zegt ze langzaam en geeft mij een hand five. Clairie schrijft op een bord: Nieuwe cheeseburgers met smaakjes naar keuze. 'Niemand kan dat lezen, gekkie,' zeg ik lachend en verduidelijk haar kriebel handschrift. 'Kaasburger?' hoor ik een bekende meidenstem zeggen. Als ik me omdraai, zie ik Va Va Voom achter mij staan met haar armen over elkaar. Ze begint spottend te lachen. 'Dus hier werk jij?'

Ik kijk haar fronsend aan en trek Clairie mee. We nemen weer plaats in de truck en ik buig naar Anastasia toe. 'Heb je ook wat gezonds?' vraagt ze.

'We hebben vegaburgers voor de liefhebbers?' zegt Clairie vriendelijk. Anastasia denkt even na en knikt. 'Maak er maar twee van,' zegt ze en pakt haar geld. Clairie pakt de vegetarische burgers van de plaat en belegd ze op een broodje. 'Zeven dollar,' zegt ze en pakt het geld aan van Anastasia. Als ze weg is gelopen buigt ze naar mij toe. 'Wedden dat ze allebei de burgers stiekem op de wc eet?'

Rond tien uur doen we de luiken dicht van de truck en kleden ons om in de bus. Clairie knoopt haar rode bloesje op, zodat het een croptop is en verwisseld haar loopschoenen in hakken. 'Altijd heb ik hakken in de achterbak liggen,' legt ze uit. 'Voor het geval dat.' Ze knipoogt en sluit de truck. Ik heb mijn simpele spijkerbroek aan en een topje. 'doe je haar lekker los!' Ze trekt mijn elastiekje uit en gaat met haar vingers door mijn korte, dunne haren. 'Nu staat alles overeind!' gil ik boven de muziek uit en maak mijn haren wat platter. 'Nee joh. Kom, let's get the party started!' gilt ze en begint tussen de mensen door te dansen met haar hand in de mijne. Ze stopt in het midden en begint hard in mij zij te porren en wijst met haar hoofd naar de kant waar Elliot aan het dansen is. Hij heeft zijn hand onder het shirtje van een meisje gestoken en heeft zijn hoofd tegen de haren aan geleund. Ze kunnen elk moment gaan zoenen. Ik voel steken door mijn lichaam glijden. Is dat Jaloezie? Of gewoon ergernis? Clairie knipoogt naar mij en begint dichter naar de kant van Elliot op te dansen. Ze draait mij in een rondje en begint dichter naar mij toe te dansen. We schuren elkaars ruggen tegen elkaar aan. Jongens beginnen te joelen en te fluiten. Clairie legt haar armen om mijn nek en schudt wild met haar haren. Jongens beginnen dichter om ons heen te dansen. Elliot heeft nog steeds oog voor het andere meisje en kan zijn handen niet van haar afhouden. 'Laten we in het water gaan springen!' gilt Clairie en gooit haar hand in de lucht. 'Wie doet ermee?' De jongens gooien hun bier in de lucht en beginnen te roepen. Clairie duwt iedereen opzij en rent naar het kleine strandje. 'Clairie!' gil ik haar achterna en ren naar haar toe. Clairie begint zich al om te kleden en gooit haar broek uit. Ze staat in haar string op de kant en begint hard te gillen. In een paar stappen rent ze naar het water en springt erin. Een paar meiden en jongens volgen haar beweging en springen erbij. Mijn hart bonkt in mijn keel en ik kijk kort over mijn schouders. Ik zie Elliot mij ademloos kijken, als onze blikken kruisen. Hij schudt langzaam zijn hoofd en ik knik. Hij rukt zich van het meisje los en loopt mijn kant op. Come and get me, bitch. Ik doe mijn kleren uit en leg ze op een stapel vlakbij die van Clairie en ik ren het water in.

Benen worden tegen de mijne aangedrukt en ik zit opgesloten tussen jongenslichamen. Eentje tilt mij op en legt mij op zijn schouders. Ik begin hard te gillen en als ik zie dat Clairie bij iemand op de schouders zit beginnen we samen te stoeien. Opeens voel ik armen rondom mijn oksels en ik begin hard te gillen als iemand mij naar achter rukt. Ik beland in het water en ik zie alleen maar zwart. Benen worden tegen mij aan gebeukt en ik weet even niet waar ik naar boven moet.

Ik kom boven water en ik zie Elliot druk overleggen met een jongen. Nee niet overleggen, ruzie maken. Hij sleept hem uit het water bij zijn arm en geeft hem een stomp. 'Blijf met je gore poten van haar af, is dat duidelijk!' schreeuwt hij en doet zijn vuist in de lucht. De jongen begint wild te knikken en net als Elliot hem een stomp wilt verkopen, roep ik zijn naam. 'Elliot! Het is al goed,' gil ik bibberend en begin mij snel aan te kleden. Mijn kleren worden in een seconde druipend nat. Snel kijk ik om mij heen, o pzoek naar Clairie. Die verdwenen is en waarschijnlijk aan het rotzooien met één of andere jongen.

'Wat the hell?' fluister ik bibberend en vouw mijn handen rondom mijn lichaam. Haastig wrijf ik over mijn boven armen. 'Gaat het? Daswood?' vraagt Elliot bezorgd en hij is al bezig om zijn shirt uit te trekken. Ik kan er niks aan doen, om naar zijn gespierde torso te kijken. 'M-mijn t-tenen. I-ik voel z-ze niet m-m-meer,' bibber ik.

'Waarom spring je dan in het water?' zegt hij bijna verwijtend.

'Je bent mijn oppasser niet,' zeg ik boos. en zak langzaam door mijn knieën. Een vermoeidheid stroomt door mijn lichaam en ik wil niets liever dan thuis in mijn bed liggen. 'I-ik wil-l n-naar huis,' bibber ik.

'Ik breng je,' zegt hij ongerust. 'hier, dan krijg je het hopelijk warmer. Hij trekt zijn shirt uit en helpt mij het aantrekken. 'Kom op mijn rug.' Hij bukt, zodat ik makkelijk op zijn rug kan klauteren. Als een aapje klem ik mijn benen om hem heen en hou hem stevig vast. Ik voel zijn lichaamswarmte, door mijn kleren heen en ik druk mij steviger tegen hem aan. Ondertussen zoek ik Clairie, maar ik kan haar nergens vinden. Helemaal niet als het pikkendonker is.

Als we bij zijn auto aankomen en mij erin helpt, doet hij de kachel aan. Hij pakt een kleed van de achterbank, die stinkt naar alcohol en sigaretten, en doet het om mijn schouders heen. De auto is een oude wrak, die elk moment uit elkaar lijkt te vallen. Iets wat ik totaal niet had verwacht van Elliot. Hoeveel meisjes zouden hier op mijn plek hebben gezeten? Vijf? Tien? Elliot neemt gas en racet met een knetterde motor van de parkeerplek weg. 'Gaat het?' vraagt hij bezorgd. Hij klemt zijn handen strak om het stuur. Ik knik alleen maar. 'Het spijt me van je kluisje...' mompel ik en beschamend kijk ik de andere kant op. 'Ha! Ik wist wel dat jij het was,' zegt hij. Shitepitjes. Hij wist het nog niet. 'Het is mijn verdiende loon,' zegt hij vervolgens.

'Was het ook je verdiende loon, dat ik je ondersteboven blies op het toilet?' grap ik. Elliot kijkt mij verbaasd aan. 'Wanneer?'

Gelukkig. Hij is het vergeten.

'Laat maar,' zeg ik nonchalant en kijk naar mijn nagels. Dom dat ik erover begon.

'Nee vertel?' vraagt hij nieuwsgierig. Ik zucht diep en rol met mijn ogen.

'Een maand geleden... toen je naast mij zat op het toilet. Met een meisje.'

'Wat?'

'Dat weet je best,' zeg ik ongeduldig.

'Nee.'

'Ja.'

'Nee.'

'Elliot. Toen je vond dat ik harde scheten liet, wist je nog?'

'Ik hoorde je toen ik het toilet inliep,' zegt hij ongeduldig terug.

'Met een meisje! Jullie waren intiem,' zeg ik boos. Elliot schudt langzaam zijn hoofd en begint zachtjes te grinniken. 'Ik was het niet, dat beloof ik.'

'Wie waren het dan wel?' zeg ik boos.

'Yasmeen. Ik was het niet.' Ik zucht en leg mijn hoofd tegen het raam. Ik herhaal de zware, hijgende stem in mijn hoofd die ik een maand geleden heb gehoord. Steeds opnieuw en opnieuw. Ik herken die stem... Ik begin hard te gillen en klap met mijn hand op het dashboard. Elliot rukt aan het stuur en ik word naar voren gegooid. Mijn maag wordt strak in de gordel geklapt en ik begin luid te hoesten. 'Waar sloeg dat op, verdomme! We hadden een ongeluk kunnen hebben,' schreeuwt Elliot kwaad.

'Ik weet wie het is...' zeg ik met trillende stem. 

_______________________________________________________

A/N

oehhhh cliffhanger!!!! Wie was het geweest denken jullie? Let me know!!!

The torture of CupidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu