8.

791 95 22
                                    

Κάι τότε ήταν που ο Jimin μπήκε στην τάξη.

"Τι είπατε μόλις τώρα?"

"Τι-τιποτα"

Ο Jimin απλά το αγνοησε. Καθισε στην καρέκλα του και τακτοποίησε τα λίγα χαρτιά που ήταν πάνω στην έδρα. Ήθελε απλά να σκοτώσει το χρόνο του μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι που σημαινε την αρχή της πρώτης ώρας. Εξάλλου, στο μάθημα της πρώτης ώρας ήταν και η... Αγαπημένη του μαθήτρια.

Στην τάξη μπήκε μια εκνευρισμενη Jiyoon με έναν ερωτοχτυπημενο Jungkook από πίσω της. Ο Jimin και ο Taehyung κοίταξαν το ζευγάρι, που ζευγάρι δε το λες, με αηδία.

"Να του μιλήσεις TaeTae, σήμερα. "η Yuri του ψιθύρισε αφού παρατήρησε πολύ καλά την αντίδραση του.

"Δ-Δεν μπορώ."

"Εγώ μπορώ όμως"

"Κάτσε, τι?" αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει η φίλη του ήταν ήδη δίπλα στον Jungkook και του μιλούσε. Έβλεπε καί τους δύο να χαμογελουν. Οπότε αυτό ήταν καλό. Αχ, ο Kookie είχε τόσο ωραίο χαμόγελο..

Η Yuri καθισε πίσω στη θέση της και ο Jungkook γύρισε να κοιτάξει τον Taehyung. Θα ορκιζοταν πως η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει για ένα δευτερόλεπτο.

"Του είπα πως θες να του πεις κάτι στο μεσημεριανό, το καλο που σου θέλω, να μην τον αφήσεις να περιμένει"

"Οκ" μα η αλήθεια ήταν πως θα έκανε κάποια βλακεια πάλι.

Στην τάξη μπήκε ένα κορίτσι άγνωστο για τη Yuri κρατώντας το χέρι ενός αγοριού που της φαινόταν γνωστός. Ο Sehun (έτσι τα πετάω τα ονόματα στην τύχη).

"Ουαου, η Mina έχει αγόρι? " άκουσε τον διπλανό της να λέει.

" Ποια είναι η Mina? "

"Ξέρεις, αυτό το κορίτσι που δεν προσέχει ποτέ στο μάθημα, δε μιλάει σε κανέναν και κάθεται πίσω πίσω" είπε και ο έδειξε προς το θρανίο του κοριτσιού. "Έχει αγόρι αυτή και όχι εγώ, πφφ"

"Ειμαι σίγουρη πως αφού μιλήσεις στον Jungkook θα έχεις." η Yuri του ανακατεψε τα μαλλιά ελαφρώς και το κουδούνι επιτέλους χτύπησε.

"Μαζέψτε ότι έχετε πάνω στα θρανία σας, εκτός από στυλό. " αυτή η φράση ήταν αρκετή για να κάνει όλους τους μαθητές να γουρλωσουν τα μάτια τους.
Η Yuri δεν ήξερε αν πρέπει να χαίρεται επειδή δεν είχε κάνει τα μαθήματα ή όχι επειδή θα πατωνε σίγουρα.

"Το τεστ είναι πολύ εύκολο και περιμένω όλους να περάσουν, όσοι δεν περάσουν θα πρέπει να με συναντήσουν μετά το σχολείο."

Seonsaengnim | Park Jimin Onde histórias criam vida. Descubra agora