9.

777 90 42
                                    





Ο Jungkook κοιτούσε τον Taehyung με ένα βλέμμα απορίας, το μυαλό του προσπαθούσε να χωνεψει τι ακριβώς είχε ακούσει μόλις τώρα.

"Τ-τι?"

"Αυτό που άκουσες Kookie. Μπορώ να γίνω για σένα αυτό που η Jiyoon δε θα μπορέσει να γίνει ποτέ. "

"Συγνώμη, Tae αλλά δεν σε βλέπω ετσι... Εννοώ-" ο Taehyung ένιωσε την καρδιά του να σταματάει στα λόγια του Jungkook μα δεν το έβαλε κάτω.

"Σε παρακαλώ Jungkook δώσε μου μια ευκαιρία. Θα σε βοηθήσω να την ξεχάσεις στο υπόσχομαι!"

"Οκ, υποθέτω.. Ένας φίλος μου κάνει πάρτι αύριο (a/n:Σήμερα ήταν Παρασκευή) θες να πάμε μαζί? Μπορείς να φέρεις και όποιον άλλον θες. Η Jiyoon είπε πως δεν ήθελε να την δουν πουθενά με μένα..."

"Ναι! Φυσικά θα έρθω. Δώσε μου το τηλέφωνο σου για να μου πεις που και πότε. " ο Tae του χαμογελασε και ο Jungkook δε μπορούσε παρά να κάνει το ίδιο.

Εκείνη τη στιγμή τα δύο αγόρια μύρισαν μια έντονη ακριβή κολωνια. Ήξεραν και οι δύο ποια ήταν. Η Jiyoon.

"Ε, chenkook. Γειά." είπε και προσπάθησε να του παίξει χαριτωμένη. Τα μάτια του Taehyung ήταν έτοιμα να γυρίσουν στην άλλη πλευρά του κεφαλιού του από το πόσο ψεύτικη ήταν.

"Είναι Jungkook.. "ο μικρότερος μουρμουρησε.

"Ναι καλά ότι πεις. Απλά αναρωτιόμουν αν θα μπορούσες να με πας για ψώνια σήμερα..."

"Οχι." ο Tae απάντησε για εκείνον και πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους του προστατευτικα. "Μην την αφήνεις να σε χρησιμοποιεί έτσι, θέλει μόνο τα λεφτά σου Kookie" του ψιθύρισε μετά στο αυτί και φιλησε το σημείο στο λαιμό του από κάτω, κάνοντας τον να κοκκινισει.

"Και ποιος είσαι εσύ για να απαντήσεις για τον Jindook?

"Τον λένε Jungkook και είμαι το αγόρι του." απάντησε και ο Jungkook κοκκινισε ακόμα πιο πολύ, αν αυτό ήταν δυνατό. "Οπότε αν έχεις την καλοσύνη φύγε και μην τολμήσεις να τον πλησιάσεις πάλι" της έδωσε το πιο γλυκό ψεύτικο χαμόγελο του.

"Jaengock, ίσως το χθεσινό φιλί να γινόταν πάλι... Αλλά αφού έχεις ήδη αγόρι..." ο Taehyung ήταν έτοιμος να κάνει φόνο, ενώ ο Jungkook πήγε να φύγει άπο την αγκαλιά του προς την κοπέλα, μα ο μεγαλύτερος τον τράβηξε έξω από την καφετέρια στον διάδρομο αφού σιγουρευτηκε πως έριξε ένα δολοφονική βλέμμα στην Jiyoon πρώτα.
Το μεσημεριανό δεν είχε τελειώσει, οπότε τα δύο αγόρια ήταν μόνα τους. Ο Jungkook βρέθηκε κολλημένος στο τοίχο με έναν θυμωμενο Tae μπροστά του. Φοβόταν, δεν είχε ιδέα τι ήταν ικανός να του κάνει.

Seonsaengnim | Park Jimin Donde viven las historias. Descúbrelo ahora