13. Taekook

910 73 43
                                    

🌚🌚🌚^^^^^

Δεν είναι πολύ ανωμαλο αλλά είναι πολύ cringey. Είναι η πρώτη φορά που γράφω τέτοια στα ελληνικά κυρίως γιατί όσα λίγα έχω τύχει να διαβάσω με κάνουν να θέλω να πιω χλωρινη. Και δε λέω πως φταίει ο συγγραφέας, φταίει η γλώσσα.

Παιχνίδι: οποίος αντέξει και διαβάσει όλο το κεφάλαιο μέχρι το τέλος χωρίς τάσεις εμετου παίρνει βραβείο.

Η Μαρία το διάβασε την προηγούμενη εβδομάδα και το λατρεψε:

Μαρεσει που έσβησα και τις βρισιές γιατί θέλω αυτό το βιβλίο να είναι κατάλληλο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μαρεσει που έσβησα και τις βρισιές γιατί θέλω αυτό το βιβλίο να είναι κατάλληλο. (οχι). Ακόμα το ότι κάθισα και το έγραψα το oneshot είναι άλλη ιστορία.

Jungkook's P.O.V

"ΌΧΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ!"φώναξε η Taeyeon και ο Taehyung έβγαλε το χέρι του από την μπλούζα μου. Ένιωθα κάπως περίεργα μέσα μου μετά από αυτό αλλά απλά το αγνοησα. Γύρισα και την κοίταξα εκνευρισμενος. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο γιατί ένιωσα την ανάσα του Taehyung στο αυτί μου.

"Ξέρεις αν ο φίλος σου έχει κανένα κενό δωμάτιο στο σπίτι?" ψιθύρισε με ένα περίεργο ύφος και μου έκλεισε κρυφά το μάτι. Αχ, τι μου κάνει? Ήξερα πως δεν θα ήθελε μόνο φιλιά αλλά όσο κι αν με τρομαζε η σκέψη του κάτι παραπάνω δεν μπορούσα παρα να νιώθω το αίμα να ανεβαίνει στα μάγουλα μου. Ήμουν σίγουρα κατακοκκινος.

Απεφυγα να του απαντήσω, σίγουρα θα τραυλιζα αν προσπαθούσα να αρθρώσω λέξη. Έτσι απλά εγνεψα και τον τράβηξα από το χέρι. Δεν με πολυένοιαζε που αφήσαμε τα κορίτσια μόνα τους. Θα έβρισκαν το δρόμο τους. Κάπως..

"Κοίτα προσπαθώ να κάνω κάτι σοβαρό εδώ αλλά γαμωτο αν συνεχίσεις να κοκκινιζεις έτσι χαριτωμένα-" άκουσα τον Taehyung να λέει στη βαριά φωνή του, κατευθείαν από το πίσω μέρος του λαιμου του.

Στα λόγια του αμέσως παγωσα, έπρεπε να είμαι υπακουος. Ο Yoongi Hyung μου είπε πως σύμφωνα με τα βιβλία που διαβάζει στο κινητό του, αυτό είναι που κάνουν τα καλά αγόρια. Θα ήμουν καλό αγόρι για τον Tae.

Seonsaengnim | Park Jimin Where stories live. Discover now