10.

778 95 35
                                    

-long ass chapter-

Η Yuri κοιμόταν στο πλευρό του Mark στο νοσοκομείο, όταν το κινητό της δονηθηκε στην τσέπη της. Σηκώθηκε προσεκτικά βγάζοντας τα χέρια του Mark από τη μέση της και απάντησε την κλήση.

"Ν-"

"Λοιπον επειδή σε έχω ικανή να κοιμάσαι στο νοσοκομείο ακόμα σε πήρα να σου θυμίσω πως το Πάρτι είναι σε δέκα λεπτά και το καλό που σου θέλω να τσακιστεις να φύγεις από εκεί γιατί εγώ και η Taeyeon είμαστε ήδη έξω από το σπίτι σου." Ο Tae δήλωσε πριν καν προλάβει να ακούσει το 'ναι' της Yuri και το έκλεισε.

' Αχ, Θεέ μου θα με πεθάνει αυτός...' σκέφτηκε.

Η αλήθεια ήταν πως δεν ήθελε να πάει σε αυτό το πάρτι μα το έκανε για τον κολλητο της. Για να είναι όμως εντελώς ειλικρινής, είχε περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο μαζί με το αγόρι της και είχε να βγει άπο το σπίτι εδώ και βδομάδες.

Ο Mark πάντα ήθελε να κάθονται στο σπίτι όταν ήταν μαζί, και ποια ήταν η Yuri για να του πει όχι? Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο το πως το αγόρι της ήθελε πάντα να είναι μαζί της και να τον προσέχει. Κουραστικό βέβαια... Ένας μεγαλύτερος ίσως να την πρόσεχε, αντί να τον προσέχει αυτή. Ο Jimin για παράδειγμα.

Σε αυτό το πάρτι σκοπευε να ξεχαστεί λίγο, θα περνούσε καλά με την Taeyeon και αυτό είναι όλο. Έτσι?

Κούνησε ελαφρά τον Mark για να ξυπνήσει.

"Μμ" άνοιξε τα μάτια του και την κοίταξε.

"Mark, πρέπει να πάω σπίτι οκ? Θα τα πούμε αύριο." ε, λοιπόν, σπίτι της πήγαινε...

"Οκ. Αντίο, σαγαπω" πήγε να σηκωθεί να τη φιλησει μα ήταν πολύ αδύναμος και έπεσε πάλι πίσω.

"Αχ, έλα εδώ χαζό" εσκυψε και τον φιλησε αυτή. "Αντίο" είπε πριν φύγει από το δωμάτιο τρέχοντας, αφήνοντας τον Mark με τις φωνές του.

Δεν σου είπε πως σε αγαπάει...

---

"Γιατί είστε εδώ?" ρώτησε την Taeyeon και τον Taehyung μόλις έφτασε μπροστά στο σπίτι της.

"Έχεις να αλλάξεις ρούχα εδώ και δύο μέρες και σε είχα ικανή να πας έτσι στο πάρτι" της είπε η κολλητή της και την εσπρωξε στο σπίτι. "Αντε ντυσου ωραία, μπορεί να έχει.. ενφιαφεροντα αγόρια εκεί.."

"Έχω τον Mark ξέρεις.. Τον αγαπώ."

"Ναι, τόσο που ο Park κοντεύει να γίνει θρησκεία σου. Τελείωνε" Ήταν η σειρά του V να μιλησει.

Seonsaengnim | Park Jimin Where stories live. Discover now