6. Bölüm

756 107 54
                                    


-Düzenlendi-

Nu'est -Love Paint mükemmel değil mi...

Lütfen klibini izleyin ve izlenme sayısına katkıda bulunun. Nu'est grubu şirketleri yüzünden müzik dünyasında resmen işkence çekmiş bir grup. Öyle ki 5 yıldır olmalarına ramen hiçbir ödülleri yok ve bunun sebebi o lanet olası Pledis şirketi... Her üye Türkiye'yi çok seviyor ve V-app lerde mutlaka 'merhaba Turkey' dedirtmeyi başarıyoruz. En fazla hayranları Türkiye'de var diyebilirim. Şuan Nu'est fanlarının tek isteği grup liderini daha fazla üzmemek ve bir tanede olsa ödül kazandırabilmek. Diğer fandomlardan yardım isteyen bir fandomda olmak üzüyor fakat Pledis,Nu'est'i harcamaktan sıkılmıyor...

Herneyse,umarım gider klibi izlersiniz ve bölümü beğenirsiniz^^

Minhyuk dolaba yaslanmış bedeni ve ona herzamanki gibi yakın olan yüz ile gergin hissetti. Wonho ona çok aykırı şeyler hissettirmekten vazgeçeceğe benzemiyordu...

"Kimin emri bunlar? İstediğini yapamamak,özgür olamamak veya hissedememek sence ilerde alacağın cezalardan daha az mı kötü?" Wonho gözlerini birleştirmekten adeta kaçan çocuğa baktı birsüre.

Minhyuk böyle olmamalıydı. Bu yaşta hiçbir insan kilise duvarları arasına gömülmemeliydi...

"Wonho,gerçekten iyi hissetmiyorum. Dersime de geç kalıyorum. Lütfen beni azad et." Minhyuk yalvarırcasına konuştuğunda Wonho onun iyi görünmediğinin zaten farkındaydı. Ama Minhyuk'u azad etmesi gereken kesinlikle Wonho değildi. Derin bir nefes aldı.

"Pekala, ama unutma Min. Benimle olan hiçbir anın,hissin yanlış değildi. Tanrı istediğin kadar kızsın,her insan istediği gibi yaşamayı hakeder."

Wonho hızlıca derse gitmek için koridordan uzaklaştığında,Minhyuk derin bir nefes verdi. Wonho güya onun çalıştırması gereken bir öğrenci olacaktı,Minhyuk ise sadece burs istiyordu. Nasıl da herşey bir anda karman çorman olmuş ve Wonho,Minhyuk'un otokontrolünü elinden alabilmişti?

Onunla zaman geçirdiğinde beyninde maziden kalma yankılar dolanıyordu.

"Tanrı bunlardan hoşlanmaz Minhyuk."
"Oraya gitmek büyük günah Minhyuk."
"Arkadaşlarından önemli görevlerin var Minhyuk..."

Annesi eskiden bir çocuk yurdunda rahibe olduğundan mıydı bütün bunlar? Babası da annesi kadar olmasa bile dindar bir insandı. Fani dünyadaki herşeyin Tanrı ya bir şükran sofrası olduğunu düşünüyorlardı adeta.

Kuralcı insanlar arasında sıkışmış bir çocuk olduğunun farkındaydı. Ama bu duruma yıllar önce boyun eğmişti, işte Wonho burada Minhyuk'u korkutuyordu.Bir zamanlar ağlaya ağlaya kendini bitirdiği konulara boyun eğmişti evet,ama Wonho yüzünden isyankar ruhu gün yüzüne vurmaya başlamıştı bile.

Minhyuk böyle bir hayat istemiyordu,kader deyip de geçemiyordu.

Çocukluk yılları insanlara iyilik yaparak, 'dur,yapma...' sözlerine uyarak ve dua ederek geçirmişti. Arkadaş dahi edinememişti...

Biyoloji sınıfına ilerleyerek hızlıca boş bulduğu yere oturdu. Düşüncelerini biran önce uzaklaştırmalı ve derse odaklanmalıydı.

Ama her ne kadar inkar etse de tüm ders boyunca Wonho ile geçirdiği anları düşlemekten alamadı kendini. Wonho da pek farklı sayılmazdı o sıralar...

Üstteki yazıyı okuyanlara ve dikkate alanlara teşekkür ederim💕

Amen-WonMin #Wattys 2016Where stories live. Discover now