BÖLÜM 68

2.3K 270 95
                                    

Baya bölüm yazmışım ben ha. Normalde 50. Bölümde felan bitirecektim ama nasıl buraya kadar geldim bilmiyorum. Gerçi bu 76 bölümden nerdeyse 10 tanesi açıklama felan ama neyse... okuyun tatlışlar

ASYA NİN AĞZINDAN

Asya uyumadiğını biliyorum. Aşağıya gel . Bekliyorum .

Oha ne yani buraya mı geldi. Ne gerek vardı ki şimdi

Uyuyorum jin gelemem. Hem sen git başka yere . Anladın sen

Sang dan bahsetmiştim. Ona atar yapıyorum. Çünkü telefonu resmen yüzüme kapattı . Aslında bu çok çocukca... aman boşver. Salla gitsin.

Tamam o zaman ben gelirim. Kapıyı aç. Yoksa tüm zillere basar. Apartmanı ayağa kaldırirım. Yaparım bunu.

Mesajı okur okumaz ayağa kalktım. Pardon fırladım . Yine yere yapıştım tabi. Yeri bir güzel yaladıktan sonra sinirle ayağa kalktım. Düşmeme sebep olan pige ye içmden küfürler yağdırırken pige lerle sorunum olduğunu anladım. Başıma gelmeyen kalmadı canım.

Sakın gelme . Tamam ben geliyorum.

Diye msj attım.
Şu anda savaştan cıkmıs gibiyim. Saçlarım açık . Üzerimde ayıcıklı pijamalarım ... kötü vaziyetteyim yani.
Açık ve dağınık saçlarımı gelişi güzel topladıktan sonra aşağıya inmek için planlar kurdum aklımda.

Bizim kızlar ın hepsi uydular galiba. Sadece cemre uyumadi. Harbiden nerde bu kız . Ha iyi insan da lafın üstüne gelirmiş. Cemre içeriye girdi. Sinirle yatağına yattı. O da yattığına göre tam zamanı.

Kapıya doğru ilerledim. Ses yapmamaya çalışarak.

Melisa :
Ne oluyor yaa

Birkere de bir boku becer Asya . Of of .

Asya :
Susadım ya su içicem

Dedim sahte bir şekilde esneyerek. Kahretsin çok zekiyiim.
Melisa tekrar uykunun kollarına bıraktı kendisini. Herkesin uyuduğuna emin olduktan sonra kapıdan dışarı çıktım. Parmak uçlarımla yürüyom lan resmen. Kıymetimi bil jin kıymetimi . Ne çileler çekiyom senin yüzünden.

Asansöre bindim. Telefonum çaldı. Jin arıyodu. Çatlama be adam geldim. Ya Birdakika bu asansörde telefonum çekmez ki benim. Yeminne şansımın ebesi kaşar.

Asansör den indim . Kapıdan çıktım. Jin sinirle kapıda bekliyordu ama yanlız değildi. Bir araba dolusu korumada eksik olsa şaşardım zaten.

Jin in bu sinirli halinden dolayı korkuyla kapıdan dışarı çıktım. Hızla bana doğru adimladı. Acaba ne yapacak . Öldürecek mi? Bok kuyusuna mı atacak? Ya da önce öldürüp sonra mı bok kuyusuna atacak? Ya da önce bok kuyusuna sokacak . Ordan çıkardıktan sonra ekmek arabasıyla beni çıynıycak daha sonra ebemi bir güzel kovalayacak zavallı ebem kaçamayacak jin onu yakalayacak . Canım ebeemmmm. Çok çektin sen benim yüzümdennn... öff ne diyorum ben yaaa.

Jin tam önümde durdu

Jin :
Aptalsın Asya

Dediģi şeye sinirlendim . Tam ağzımı açıp konuşacaktım ki
Bana sarıldı. Bana mı sarıldı. Ama daha şimdi aptal dedi. Ahh Kemiklerimi kırdı bu küçük çocuk. Sanki birdaha göremeyecekmiş gibi sarılıyordu. Sımsıkı...

Ben demin sinirlendim mi demiştim. Yok canım ne sinirlenmesi size öyle gelmiştir . Bende jin e sarıldım sıkıca.

Birbirimizden ayrıldığımızda sinirle baktı bana. Bakma bana şöyle be çocuk. İçim parçalanıyor.
Ne yalan söyleyim korkuyorum

Zorlu Aşk (BTS)Where stories live. Discover now