FİNAL BÖLÜM

2.7K 229 305
                                    

2568 kelime

ASYA'DAN

Asya:
Bana adam lazım.

-paran varmı güzelim

Asya:
Al . Bir çanta dolusu para var burda. Daha fazlasını getireceğim. Şimdi bana itaat edecek ve birisini öldürmemde yardım edecek adamlar ver.

-güzelim sen hiç uģraşmasaydın biz öldurelim direkt.

Sacımı okşayarak konuşuyordu karşımdaki engenek. Bilegini arkasına kırdim ve bir hamlede onu yere yatırdım.

Asya:
Kendim oldüreceģim. Onlar sadece ayak islerini yapacak. Şimdi bana adamlarindan ver biraz. Ayrıca bana birdaha güzelim deme.

Bir anda yanıma iki tane silahlı adam gelmişti. Silahlarinı bana dogrultmuslardi. Sağimdakinin elindeki silaha tekme attım . Sonra silahı yere düşen adamin arkasına geçtim ve onu hızla diğer silahlı adamın uzerine fırlattım. Ikiside yere düşmüştü. Silahlarını ayaklarımla uzağa ittirdim. Bir anda etrafımı 10-15 tane silahlı adam sarmıştı.

Yerde yatan ve burdakilerin başı olan ayrıca bana guzelim diyen ite baktım.

Asya:
Ne o. Kendin bana gücünü yetiremiyormusun. Ayrica beni bu adamlarlamı korkutacaksın.

Yerde yatan sümüklü etrafimdaki kicibe kıliklı adamlara bir hareket yaptı ve hepsi bir anda daģıldılar. Yerdeki adam ayağa kalktı ve karsima dikildi.

-masallahin var-

Asya:
Uzatma da adam verecekmisin vermeyecekmisin söyle

-kaç adam istiyorsun.

Asya:
15 yeterli . Ama saçma salak şeyler verme. Bunlar gibi olmasin yani. Güclu olsunlar biraz. Verdigim paraya degsinler. Ayrıca bana iyisinden silah lazım

-vay! Peki.

******

Bu gece ki ceza işinide  halletmistim. Ne cezası mı? Annemin intikamını alamadığım her gün kendime vereceğim diye yemin ettiğim o ceza...

  Bugün annemin intikamını alamadıgım 364. gündü . Bir sene olmuştu ama ben hala intikam alamamıştım. Ama hazırladiģım planlarım iyiye gidiyordu. İntikam vaktine çok az kalmıştı.

Koredekileri çok özlemişim. Arkadaşlarımı, kardeşlerimi, babamı, jin'i... onunla evlenme konusuda yalan olmuştu  artık. Bir anda annemin sesi doldu kulaklarima. " eğer o gavurun  tohumu jinle müsluman olmadan evlenirsen sütüm sana haram  olsun asya . Ben ölsemde bu hiç deģişmeyecek haberin olsun"

Bir anda irkildim kendime gelmek için. Önce intikamımı alacaktim. Sonrası sonraydı. Şimdilik planlarımla cebelleşme zamanıydı

Bankadan kredi cekmiştim. Oldukça fazla paraydı bu. Bu arayı o adma vermistim. Ve artık benimde evimin etrafinda korumalar vardı. Her şey intikam uğruna edilmiş yemin içindi. Günün yorgunluğunu atmak için banyoya girmeye karar verdim.

Banyoya yönelmiştim. Kapı calinca bir anda kapıya döndüm. Cekmecedeki silahı  çikardım. Kapının deliğinden bakmistim ama karanlikti. Disaridaki kisi deliği kapatiyordu. Kimdi bu?

Bir anda kapıyı actim kapıda ki kişiye doğru silahı dogrultarak. Karsimdakiler bana korkarcasina bakiyorlardi. B bu j jin ve elis ti.

Elis elimdeki silahı gördüğünde sasirsada bir anda sarildi bana. Simsıkı... silahı belime yerlestirdim ve bende ona simsıki doya doya sarılmıştım.

Jin bana öfkeyle bakiyordu silahtan dolayi. Ben ona soğuk davraniyordum. Annem geliyordu çünkü aklima.

Elis:
Fazla özlem tuvaletimi getirdi. Ben tuvalete giriyorum

Zorlu Aşk (BTS)Where stories live. Discover now