Capitolul Cinci

6.3K 235 8
                                    

LISA


Odată ce închid ușa expir tot aerul care l-am ținut în piept cat am străbătut drumul de la mașină lui pana la ușă. Urc în camera și îmi arunc telefonul pe pat. Telefonul care mi-a fost înapoiat de către bărbatul acela cum îl chema. Clement, Carl , a da, Cole.
Intru în baie și scap de hainele murdare de la alergători care am tras-o în pădure. Intru în cabina de dus și potrivesc temperatura apei. Stropi aluneca pe corpul meu gol.

Pentru ce ar avea nevoie de mine. Nu e ca și cum nu poate găsi oameni pentru treaba asta. De ce mai exact eu.
După ce scap de săpunul de pe corp ies din cabina și îmi înfășor corpul și parul în prosoape albe. Intru în camera și ma așez pe pat. Iau telefonul și observ un apel de la Connor. Decid sa nu mai aștept și-l sun. După doua bipuri vocea lui răgușit și al naibii de sexy se aude prin difuzor:

-Bună iubito!
-Hei!
-Ce faci, scumpo?
-Mereu la muncă, nici sa respire nu prea am timp, dar tu?
-La fel, mai prind o zi, două libere și restul cu munca.
-Mi-e dor de tine. Îți simt lipsa mult, Connor!
-Știu ce simți iubito, la fel mi se întâmplă și mie. Nu știu nu am vorbit cu șeful sa vad când am liber dar nu prea cred sa fie în viitorul apropiat.
-Bine iubire, te las oricum trebuie sa plec la muncă.
-

Ok, te pup!
-Și eu, pa!

Ma ridic de pe pat și îmi iau din dulap lenjeria. Scot din șifonier o pereche de blugi și un tricou negru. Scap de prosopul de pe cap și îmi las parul pe spate. Cobor jos și îmi încalț teniși apoi de pe pult iau cheile și telefonul pe lângă geanta și ies din casa. Închid ușă și intru în garaj de unde urc în cea mai noua mașină, Audi. Pornesc motorul și ies pe stradă fiind pregătită pentru încă doua zile aglomerate.

Prima zi de munca trecuse repede. Fișe de completat, pacienți de consultat și ore pierdute mai degeaba. Astăzi în ziua în care îmi terminam tura toate accidentele posibile se întâmplaseră. Un pacient a făcut un atac de cord și am reușit pana la urma să-l restabilim. O adolescenta prea "stresată" , a venit cu toată încheietura tăiată și plina de sânge. Și alți pacienți foarte răniți.
Ajunsă acasă parchez mașină în garaj și arunc cheile pe masa de lângă. Urc pe scările care duc în casă și merg la etaj direct în camera mea.
Ma arunc pe pat și nici măcar nu ma dezbrac de haine și adorm lata pe pat.

-Lisa de ce ne faci asta? De ce ne ranesti?
-Dar nu vă rănesc cu nimic fetelor, sunteți în regulă?
-Lisa, ajutor!!
Îmi întorc privirea spre Em care avea în piept o pată roșie care i se scurgea pe tricou. Alerg spre ea și o țin în brațe.
-De ce te-ai alăturat lui? Uite ce ți se va întâmpla....
Telefonul suna în veselie. Tresar dar cu greu îl scot din buzunarul pantalonilor. În duc la ureche și cu o voce răgușit a răspund.

-Alo?!
-Bună Lisa.
-Mark tu esti?
-Nu președintele Oclahomei, normal!
-Bine, nu trebuie sa te rastesti la mine. Ce dorești?
-Ei bine te-am sunat sa te întreb dacă ești gata pentru antrenament?
-Astăzi?!?
-Da...
-Ok, vin în treizeci de minute.
-Ne vedem la sediu.

Dangerous Play Where stories live. Discover now