Capitolul Treisprezece

4.4K 177 5
                                    

LISA

O urmez pana în bucătărie, unde îmi spune sa ma așez pe scaunul paralel cu al lor. Îmi ridic privirea și sunt cat se poate de sigura ca vor ceva. Expresia fețelor lor sunt fericite, extaziata, dar și nesigure. Cu tragere de inima decid sa le întreb.

-Ok, acum ce mai este?

-Am vrut sa îți cerem permisiunea înainte sa o facem dar...încerca să mai spună ceva dar se bâlbâie ceea ce îmi da o stare de neliniște.

-Dar..eram prea entuziasmate asa ca am ales în locul tău.

-De ce m-ar supăra asta, sunteți independente, asta e un lucru bun.

-Știm dar și tu ești inclusa în treaba asta.

-Bine vreau sa știu ce e, deja trageți prea mult de timp. spun și îmi sprijin capul în palmă stânga.

-Am făcut programare pentru ședințe la sală.

-Voi știți ca avem la subsol o sala, nu?

Le spun cu nepăsare in voce. Cindy își da ochi peste cap și oftează.

-Știm asta dar aici nu avem instructori sexy. îmi face cu ochiul și chicoteste.

   Dau nepăsător din cap și ies din bucătărie. Intru în sufragerie dorind să-l vad pe Mark dar nu era acolo. Urc la mine în camera unde-l vad stand cu mâinile sub cap privind tavanul. Intru în camera și merg spre pat. Ma pun în pat și ma cuibăresc lângă el. Simt mana lui mangaindu-mi obrazul apoi buza. Îmi ridica bărbia și dau de ochi aceia ciocolati în care ma pierd. Îmi zâmbește și se apleacă lipindu-si buzele de ale mele.
Sărutul lui începe ușor dar pe parcurs începe sa se afunde tot mai tare.  Limba lui e calda peste a mea, se contopescă perfect. E ca și cum fiecare parte a corpului nostru este făcut perfect unul pentru celalalt. Își coboară mana stânga de pe ceafa mea pe materialul bluzei. Ajunge la tivul lui și își dezlipește pentru câteva secunde buzele de ale mele. Îmi ridic mâinile astfel tricoul aterizează undeva în cameră. Ma prinde de spate și ne rostogolit astfel el fiind acum la conducere. Îmi sărută coltul guri ceea ce mă face să chicotesc, coboară pana la maxilar unde depune destule săruturi cat sa ma facă sa îmi pierd mințile. Ajunge la ureche și-mi șoptește:

-Ți-am spus ca nu am terminat...

Senzualitate din vocea lui îmi aduc atâția fiori nestăpânit în corp. Aprob din cap nefiind capabila sa scot vreo vorba. Coboară cu săruturi pe gat, îmi dau capul într-o parte voind sa zăbovească ceva vreme acolo. Probabil mâine voi avea o linie plina de vânătăi, dar cui ii pasă.
Își da tricoul jos și acum am prioritate să-i privesc formele. Revine la buze și începe un sărut dulce, pasional. Cu mâinile ii conturez adânciturile mușchilor. Un suspin îmi scăpa când mana lui îmi prinde piciorul și-l înfășoară în jurul trupului. Un suspin gutural primesc și din partea lui. Nu imi displace deloc felul în care vrea sa îmi transmită ca ma vrea. Nu ma plâng deloc. Îmi înfig dinți în buza lui și o țin pana ii zăresc un zâmbet pe față.

-Îți plac jocurile?

-Depinde ce jocuri...

Zâmbește...doamne cat ii ador zâmbetul. Se pune lângă mine și ma ridica cu ușurință punându-mă în poala lui. Își așează o mana pe piciorul meu iar cu cealaltă ma tine de mijloc.

Dangerous Play Where stories live. Discover now