Veda

126 8 3
                                    


Bu buruk bir veda değil. Hatta veda hiç değil. Yeni dünyalara açılmak için geride bırakmak zorunda kaldıklarımız için son bir not.

Öncelikle uzun zamandır bu finali bekleyenlerin olduğunu biliyorum ve yazamadığım için onlardan ne kadar özür dilesem az. Biraz yetişkin olmaya başlamanın biraz da hayatımdaki değişikliklerin etkisi var bunda. Ancak insan hiçbir zaman derinlerinde değişmez ve aynı insan olarak kalır. Final bölümünün aceleye gelmediğine dair size söz verebilirim. Sadece yazmam gereken son paragrafları aylar sonra bugün yazma kararı aldım ve final bölümünü bitirdim. Belki beklediğiniz gibi olmamıştır ancak her zaman aklımda olan son buydu..

Kitabın ilk kelimelerinden, düşüncelerinden son kelimelerine kadar yanımda olan ve buradan oy veren, yorum yapan herkese çok çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Yorumlara elimden geldiğince hep cevap yazmaya çalıştım ancak yazamadıklarım varsa (özellikle son zamanlarda bu siteye girmediğimden) onlara da buradan bolca teşekkür ediyorum. 

Dediğim gibi bu bir veda değil yeni bir dünyaya açılmak için geride bırakmamız gereken bir yol. Bu finalden önce yeni ve heyecanlı bir kitap da yazmaya başladım. Bu sefer fantastik ve tabii ki biraz da aşk olan kitabımı ismini bulunca sizlerle tanıştıracağım. Takipte kalın.

Hepinize sevgiler.

-Cadı Yazarınız

Bir Nefes UmutHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin