#3. YAOI фикове/Мамка му/

418 39 31
                                    

Добро утро на всеки един, който е станал преди 12.Това, че аз съм е цяло чудо хд.

Нещо ново в моят скучен, скучен, тъп живот

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Нещо ново в моят скучен, скучен, тъп живот. Вчера бях на детски рожден ден. Накратко започвам пак да се оплаквам. Дъщерята на приятелката на баща ми имаше рожден ден и след обяд го отпразнува на едно заведение в града...такааа... Отивам аз...с нагласата, че ще си хапна(макар да съм на нещо като диета...не точно..просто се ограничавам за някои нещица) и сядам си аз и съм супер гладна щото видиш ли умният ми мозък...хапнах в 11 едно кисело мляко с мюсли и цял ден аз съм или в чинка, или уча(по-скоро се опитвам, защото нищо не ми влиза в главата, което ми напомня, че тая тема ще я зарежа и ще премина към друга ༎ຶ‿༎ຶ). Та цял ден съм на тва, а вече минава 4 след обяд. Корема ми ту стърже, ту не ми е гладно,  но все пак. И чакам си аз..чакам..взе че ми стана скучно и мозъка ми роди да си взема риба тон и топено сиренце за село, че там понякога наистина нямам какво да обядвам. То хубаво ама пък хляб не ям, а то се яде с хляб..както и да е, решила съм аз, че си взема тия неща и влизам в един супер до заведението, където е рожденият ден. Намирам консервите с риба тон, при което етикета с цена 3.25лв ми бърка в червата и аз решавам, че тия се ебават с мен. Намирам си и топено сирене, чиято цена пък е 2.50лв. И бях нещо като ....

Ама с 200 си излезнах от супера казвам ви

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ама с 200 си излезнах от супера казвам ви. Да не съм луда аз да давам толкова пари за топено сирене и риба тон. 5лв да оставя в шибания магазин за едното нищо...О хел, но хд.

#СКУЧНАWhere stories live. Discover now