#44. Да бъдем сериозни!!!

80 12 10
                                    


Искам да започна с това, че ИЗОБЩО не ме интересува дали някой ще прочете или ще се заинтригува от тази част.

Пиша това с абсолютно сериозната нагласа да си излея цялото учудване към така наречените "ще напиша това по-късно" или "ще завърша това по-късно".

Винаги съм се чудила и съм се питала..добре...защо автор пише даден фик, зарязва го за неопределено време и изведнъж след половин година никакъв ъпдейт се завръща с фик, с който участва в някакво състезание. 

В момента следя няколко от фиковете, които участват в така наречения кпоп фест и пиша тази глава лично заради това.

ПЪРВО: НИЩО ОБЩО С КПОП ФЕСТА.

Става въпрос главно за авторите. Няма да споменавам имена. Те сами ще се досетят кои са. И не само тези, които участват, а тези които просто следят отстрани.

Изключително много мразя това даден автор да пише фик, да го зарежи и да си остане висящ в ъгъла.

Добре бе. Не се ли чувствате малко тъпо, че си оставяте магарето в калта. Тоест..какво е вашето удовлетворение от това, че имате незавършен фик, в който сте вкарали труд, идеи, време и т.н. Ами читателите които следят фика, а изведнъж няма никакъв ъпдейт.

Наясно сме всички, че трябва да сме търпеливи. Но половин година или цял в чакане на ъпдейт с надеждата, че такъв ще има защото ПО ДЯВОЛИТЕ ОБОЖАВАТЕ ФИКА и накрая съобщение с редче "фика се затваря завинаги, защото не знам как да го продължа".

С-Е-Р-И-О-З-Н-О Л-И!!

Просто съм възмутена от всички несериозни хора.

Съвет за напред към всички вас, които се виждате в по-горния текст.

Ако наистина искате да пишете даден фик, но не сте убедени дали ще просъществува, дайте си зор. Напишете го първо за себе си на уорд или на драфт в уатпад и ако се вижда светлина в тунела, тогава си позволете да го публикувате.

Не залъгвайте верните си последователи.

Благодаря за отделното време.

#СКУЧНАWhere stories live. Discover now