#29. 100 въпроса с моя милост!/пфф/

105 10 30
                                    

Не че съм тагната или нещо такова, ама бях спомената към една темичка с тези въпроси(бту мерси на мацката за милите думи към мен, почти се разплаках/е ..почти хд/) и ми се сториха интересни  и реших и аз да се позабавлявам.

Ready? No? ...I don't give a f*k..so

so

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Срамежлив или отворен човек си?

- Само на мен ли ми звучи извратен тоя въпрос? хд. Както и да е..сто процента съм срамежлив човек, но когато съм в компания с приятели, които си знаем и мръсните ризи...срамежливото у мен умира хд.

2. Кого нямаш търпение да видиш?

- Ми имаше човек, който нямах търпение да видя, но в момента е до мен..така, че няма да е честно да я спомена в тоя момент. Иначе няма да откажа Джонгхюн да ми се яви.

3. Лесно ли се разбираш с хората?

- Да кажем, че съм супер крива хд

4. Мислиш ли, че ако си пиян/а, човекът, който харесваш ще се погрижи за теб?

- Ми човека, който харесвам е толкова далече, че докато дойде да ми помага или да ме прецака като ме снима как се излагам и после използва това срещу мен, ще изтрезнея сто пъти хд.

5. Какви хора те привличат?

- Привличат ме животните хд

6. Мислиш ли, че след два месеца ще си обвързана?

- Стори ми се, че прочетох "обвързана"....А не..не ми се е сторило. Никъв шанс хд...

7. С кого от "противоположния пол" си на един акъл?

-  Няма такъв човек, който да познавам в момента.

8. Темата за секс притеснява ли те?

- Абе..спорно е. В смисъл не виждам смисъл да се обсъжда, след като всеки осъзнато или все още не осъзнато си е извратен до мозъка на костите си. Ясно е кво се случва..за какво трябва да се обсъжда. Така, че...не обичам да се говори. Не ме интересува особено. Това са си неща между двама души.

#СКУЧНАWhere stories live. Discover now